Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Negri sau albi, săraci sau bogați, toți îl plâng pe Nelson Mandela

Publicat:

Vestea morții lui a cazut ca un trasnet in toate colțurile lumii. Oameni de pe intreg mapamondul, negri sau albi, vedete sau necunoscuți, il plang pe parintele democrației din Africa de Sud. Cu toții vorbesc despre același lucru: despre demnitatea și modestia, dar și despre moștenirea neprețuita pe care Madiba le-a lasat-o urmașilor și contemporanilor sai.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

12 iunie: 60 de ani de la condamnarea la inchisoare pe viața a lui Nelson Mandela. De la deținutul 46664, la președinte VIDEO

00:05, 12.06.2024 - Pe 12 iunie, in 1924, venea pe lume fostul președinte al SUA George H.W Bush. In 1964, Nelson Mandela, militant al luptei impotriva apartheid-ului din Africa de Sud, era condamnat la inchisoare pe viața. Un an mai tarziu, se naștea Adrian Enache, iar in 2013 murea Silvio Berlusconi.

Matrapazlacuri la Ministerul Energiei. Au vrut sa fure de la saraci ca sa dea la bogați

18:10, 27.05.2024 - Tunul pe care ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vrut sa-l dea la Nuclearelectrica a ieșit la suprafața. Balbele cu refuzul de a vota la ședința AGA erau legate de o suma imensa care trebuia platita pentru un studiu de prefezabilitate, bani care s-ar fi dus, de fapt, la partenerii noștri strategici,…

Cel mai cautat om din Orientul Mijlociu - Cei mai bogați oameni din lume ar da orice pentru o intalnire cu el

08:25, 06.05.2024 - Cine este omul pentru timpul caruia se lupta cei mai bogati oameni din lume, care isi doresc sa petreaca macar 10 minute cu el. Ce trebuie sa faca pentru a avea o sansa sa fie ascultati.

Romania devine etalonul decalajelor in UE: Exista doua extreme, romani foarte bogați și saraci lipiți pamantului

04:25, 19.04.2024 - Romania inregistreaza unul dintre cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici in randul populatiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundatiei Friedrich-Ebert-Stiftung Romania, care citeaza date Eurostat din 2022.

Prapastie intre romanii "bogați" și cei "saraci". Un roman instarit caștiga de 5 ori mai mult decat unul sarman

16:05, 18.04.2024 - Romania inregistreaza unul dintre cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici in randul populatiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundatiei Friedrich-Ebert-Stiftung Romania, care citeaza date Eurostat din 2022.Conform sursei citate, venitul mediu al celor…

Taylor Swift, in topul celor mai bogați oameni de pe planeta. Cum arata lista anuala a miliardarilor Forbes

19:00, 03.04.2024 - Taylor Swift a devenit miliardara. Artista se afla in prezent in topul celor mai bogate persoane de pe planeta. Potrivit Forbes, cantareața americana este singurul muzician care a caștigat mai mult de 1 miliard de dolari numai din cantecele și interpretarile sale.

(VIDEO) Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod

05:20, 29.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP. „Accidentul, in care a fost implicat un autobuz care transporta pasageri…

GSP. „Eu oameni saraci inca n-am vazut!". Ion Țiriac a dat un exemplu: „Eu n-am plecat de la matura, dar am..."

16:10, 21.03.2024 - Ion Țiriac (84 de ani) este unul dintre cei mai bogați oameni din Romania, cu o avere de peste un miliard de euro. Afaceristul a vorbit in cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre banii pe care-i are, despre avioane și piloți și a transmis și un mesaj clar tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?