Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neagu Djuvara, la moartea Regelui Mihai: Mai frumos au vorbit străinii despre el, decât noi VIDEO

Publicat:

"El s-a ținut demn, cu capul sus și am trait momentul asta pentru ca-i cunoșteam și mi-a ramas intiparita in minte demnitatea lui. Atat pot sa spun, fiindca mai bine vorbesc strainii despre el decat noi", a declarat istoricul , care a implinit anul acesta 101 ani.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre Cirstoiu: 'Este bombardat, am vorbit personal cu el `Catalin, te rog frumos, nu mai lua sfaturi de la nimeni`' (video)

21:40, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la Antena 3, ca cel mai mare avantaj al candidatului PSD-PNL la primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, este faptul ca aceasta nu a facut niciodata politica.

Razboi in Gaza, ziua 174. Experta ONU care a vorbit despre „genocid” in Gaza spune ca a primit „amenintari”

13:45, 28.03.2024 - xperta Natiunilor Unite care a afirmat ca exista motive rezonabile sa se creada ca Israelul a comis mai multe „acte de genocid” in Gaza a declarat miercuri ca a primit „amenintari”, dar a asigurat ca nu vrea sa demisioneze, relateaza France Presse si Reuters. „Intotdeauna am fost atacata de la inceputul…

Cirstoiu a recunoscut. Ce a vorbit cu Basescu inainte de a accepta sa candideze la Primaria Generala? "Nu sunt un candidat de sacrificiu!"

13:25, 20.03.2024 - Intrebat de Realitatea Plus daca nu se teme ca a fost aruncat in lupta de PSD pentru a smulge din voturile lui Nicușor Dan și astfel a-i aduce victoria lui Cristian Popescu Piedone, Catalin Cirstoiu a reacționat vehement."A ma considera așa denota faptul ca nu ma cunoașteți. M-am inscris fiind ferm…

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Gheorghe Hagi a vorbit despre fiul sau, Ianis: Ce au scris unii in ziare au fost doar rautati, prostii si minciuni“ (VIDEO)

16:25, 06.03.2024 - Gheorghe Hagi a vobrit astazi, 6 martie 2024, despre situatia fiului sau. Ianis, international al Romaniei si jucator in prima liga a Spaniei, la Alaves.In primul rand, Ianis vine dupa un an in care a fost accidentat. Cand a inceput noul an competitional, cu cateva zile inainte de a se termina transferurile…

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

Dan Bittman a vorbit despre relația cu Denise Rifai

13:41, 26.02.2024 - Cantarețul Dan Bittman  i-a dat un inel jurnalistei Denise Rifai la ea in emisiune, iar de aici au curs speculatiile. Bittman neaga insa, intr-un interviu, existenta unei relatii amoroase, spunand ca prefera amicitia. Am facut acel gest la Denise Rifai in emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei…

Balaj și Becali, dialog barbatesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am cazut intr-o capcana!”

17:45, 24.02.2024 - Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, și Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, au dat-o la pace. Balaj a vorbit despre FCSB la GSP Live și a declarat ca roș-albaștrii au ratat titlul in ultimii ani și din cauza faptului ca nu s-au concentrat doar pe echipa lor. Gigi Becali a reacționat aspru:…


Ce parere ai despre aceasta stire?