Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa a făcut-o praf pe Flori, iubita lui Guţă! Manelistul: "Le dau cap în cap ca pe berbeci până se liniştesc!"

Publicat:

Scandalul dintre si Flori continua! Manelistul a încercat sa le linisteasca pe cele doua, dar fara succes. Cearta dintre femeile lui Guta a ajuns la cote maxime.

Narcisa nu accepta ca sa fie împreuna cu Flori, asa ca i-a adresat cuvinte dure. Manelistul sustine ca le iubeste pe amândoua si nu vrea sa încheie relatia cu niciuna dintre ele. Narcisei i-a daruit o masina de lux, iar lui Flori i-a dat un inel.

"Daca el n-o termina cu fata asta, o termin eu cu el. El e un codos. Mie îmi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Barbat incatușat de polițiști dupa o cearta cu iubita, la Timișoara

20:45, 11.04.2024 - Scandal intr-un apartament din cartierul timișorean Dambovița. In timpul unei certe aprige cu concubinul sau, vazand ca acesta devine tot mai agresiv, o femeie din Timișoara a fost nevoita sa sune la 112.

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Nicolae Guța, luat in vizor de FISC, dupa succesul pe TikTok! Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce manelistul ar fi primit donatii de aproape 200.000 de dolari prin aplicatie 

18:15, 01.04.2024 - Una calda, una rece pentru Nicolae Guța. Dupa succesul de care s-a bucurat dupa ce a facut live pe TikTok, manelistul a ajuns in vizorul celor de la FISC. Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce cantarețul ar fi primit, prin aplicație, donatii de aproape 200.000 de dolari.

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Florin Salam face primele declarații publice legate de scandalul in care este implicat

14:00, 19.03.2024 - Dupa ce saptamana trecuta a izbucnit un scandal legat de sume de bani pe care Florin Salam le-ar fi primit fara sa iși onoreze obligațiile, acum manelistul a facut primele declarații. Cantarețul Florin Salam spune ca dosarele sale care au ca subiect țepe date unor oameni carora ar fi trebuit sa le cante…

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

De ce și-a tatuat Nicolae Guța pe frunte numele tatalui sau. Ce semnificație are: „S-a spus ca vreau sa ies in evidența”

14:15, 04.03.2024 - Nicolae Guța și-a tatuat in urma cu mai mulți ani numele tatalui sau. Manelistul a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut, pentru prima data cu desenul pe piele de pe frunte. Unii l-au judecat, spunand ca nu a vrut sa faca altceva decat sa iasa in evidența.


Ce parere ai despre aceasta stire?