Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul de Științele Naturii organizează lecția online „Mediul acvatic un paradis nedescoperit – Peștii apelor noastre”

Publicat:

Muzeul de Științele Naturii din Suceava, parte componenta a Muzeului Național al Bucovinei va organiza, incepand cu 24 mai 2021 și pana la sfarșitul anului școlar, lecția de muzeu online, intitulata Mediul acvatic un paradis nedescoperit-Peștii apelor noastre. In cadrul acestei lecții de muzeu, se vor organiza activitați interactive cu informații teoretice despre: specii de […] The post Muzeul de Științele Naturii organizeaza lecția online „Mediul acvatic un paradis nedescoperit - Peștii apelor noastre” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expoziție dedicata Regelui Carol al II-lea organizata de muzeograful Cristina Slavic la Școala Gimnaziala din Mitocu Dragomirnei

18:40, 23.04.2024 - Școala Gimnaziala din Mitocu Dragomirnei gazduiește din 17 aprilie 2024 pana la sfarșitul lunii iunie 2024 o expoziție dedicata Regelui Carol al II-lea. Expoziția itineranta organizata de catre muzeograful Cristina Slavic, din cadrul Serviciului Istorie al Muzeului Național al Bucovinei, cuprinde aspecte…

Muzeul Național al Bucovinei deschide la Școala Gimnaziala din Baișești-Cornu Luncii doua expoziții itinerante

18:40, 23.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei deschide la Școala Gimnaziala din Baișești incepand cu 17 aprilie pana pe 30 iunie 2024 doua expoziții itinerante, care au fost realizate de catre muzeograf dr. Mihai Aurelian Caruntu, din cadrul Muzeului Național al Bucovinei din Suceava. Prima dintre ele și care este deja…

Expoziția ”Mineralia” revine la Muzeul de Științele Naturii din Suceava. Bijuterii din pietre fine, pietre semiprețioase sau pietre prețioase

14:00, 11.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei organizeaza in perioada 26 – 28 aprilie 2024, Mineralia, ediția de primavara. Expoziția este deschisa la Muzeul de Științele Naturii, unde sunt expuse mineralele brute in stare naturala, cristale cu cele mai diverse forme, agate, geode, esantioane de colecție, obiecte decorative…

Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” organizeaza preselecție dedicata tinerilor interpreți de muzica populara cu varste cuprinse intre 17-25 de ani

16:16, 18.03.2024 - Ansamblul Artistic Profesionist ”Ciprian Porumbescu” organizeaza in perioada 27-28 martie preselecție dedicata tinerilor interpreți de muzica populara din județul Suceava, cu varste cuprinse intre 17-25 de ani in vederea participarii la cursuri de perfecționare artistica, intr-un cadru profesionist.…

Lecția muzeala „Vestitorii primaverii” dedicata elevilor, la Muzeul de Științele Naturii

15:05, 06.03.2024 - Muzeul Național al Bucovinei continua proiectele de educație muzeala dedicate elevilor. La Muzeul de Științele Naturii se va organiza lecția muzeala „Vestitorii primaverii", care se va desfașura pe parcursul lunii martie. Vor fi prezentate curiozitați despre animalele care ies din ...

”Simte istoria”,  proiect nou al Muzeului Național al Bucovinei la Cetatea de Scaun a Sucevei destinat elevilor cu deficiențe auditive și vizuale

22:35, 05.03.2024 - Odata cu redeschiderea Cetații de Scaun a Sucevei și din dorința de oferi șanse egale de participare la activitațile de educație muzeala mai multor copii, Muzeul Național al Bucovinei vine anul acesta cu un proiect nou, ce se va desfașura pe tot parcursul anului școlar, in cadrul Serviciului Cetatea…

Muzeul Național al Bucovinei continua proiectele de educație muzeala adresate elevilor

14:41, 22.02.2024 - In zilele de 6 și 7 martie 2024, in incinta Muzeului de Științele Naturii, va avea loc lecția de muzeu „Insecte la Cabaret”, organizata cu ocazia sarbatoririi anuale a celor doua zile mondiale ale zonelor umede (pe 2 februarie) și ale faunei și florei salbatice (in data de 3 martie). Lecția de muzeu…

Educație muzeala. S-a intamplat acum 636 de ani

19:05, 08.02.2024 - Din oferta educaționala a Muzeului Național al Bucovinei face parte și proiectul S-a intamplat acum 636 de ani. La 10 februarie 1388 a fost atestata documentar Cetatea de Scaun a Sucevei. Proiectul este dedicat celor mai mici vizitatori ai Cetații – preșcolarii. Pe tot parcursul anului școlar, cadrele…


Ce parere ai despre aceasta stire?