Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mujdeiul de usturoi preparat după rețeta farmacistului și fitoterapeutului Ovidiu Bojor! Este o adevărată minune pentru organism!

Publicat:

Mujdeiul de usturoi revigoreaza intreg organismul, dar pentru ca efectul lui sa fie unul cu adevarat revoluționar, va prezentam o rețeta a renumitului farmacist și fitoterapeut . Preparatul recomandat de specialist are efect in  combaterea și tratarea parazitozelor intestinale, mai ales daca mujdeiul este consumat de trei ori pe saptamana.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

20:25, 09.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat care sa-ți incante papilele gustative, atunci gatește rețeta de pulpe de pui la tigaie in sos de vin. Este o mancare cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandata de Carmen Bruma

12:45, 04.03.2024 - Promotoare a unui stil de viața sanatos, Carmen Bruma (46 de ani) le-a impartașit femeilor trecute de 40 de ani secretele unei alimentații sanatoase. Conform experienței sale, exista o leguma care n-ar trebui sa lipseasca din dieta celor ce au ajuns la menopauza.

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?