Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care vinul roșu îți dă o durere de cap cruntă - Descoperirea cercetătorilor americani

Publicat:

Acesta este imparțit in compuși care blocheaza digestia corecta a alcoolului, ceea ce duce la o acumulare de acetaldehida, o toxina care provoaca dureri de cap.„Noi postulam ca atunci cand persoanele susceptibile consuma vin cu quercetina, acestea dezvolta dureri de cap. Credem ca suntem in sfarșit pe drumul cel bun pentru a explica acest mister vechi de milenii”, a declarat profesorul , de la Universitatea din California, . Quercetina este un antioxidant care se gasește in citrice, mere, ceapa, patrunjel, salvie, ceai și vin roșu.Aceasta substanța chimica prezenta in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dispariția misterioasa a fiicei de 16 ani a unor magnați americani ai tehnologiei. Cand a fost vazuta ultima data VIDEO

16:15, 26.04.2024 - Mint Butterfield, fiica unor cunoscuți antreprenori din lumea tehnologiei, a disparut in weekend. Tanara de 16 ani a fost zarita pentru ultima data duminica seara, in Bolinas, California, la nord de San Francisco.

Vaccin promițator impotriva unei boli letale

13:45, 25.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) a dezvoltat un vaccin care s-a dovedit a fi foarte eficient impotriva melioidozei, o boala tropicala extrem de letala. Melioidoza este provocata de bacteria Burkholderia pseudomallei. Se gasește in solul și apa contaminate…

Albul, a patra culoare de la semafoare. Motivul pentru care expertii americani vor sa le schimbe

08:50, 18.03.2024 - Toți șoferii știu culorile semafoarelor și ce reprezinta fiecare dintre acestea. Ei bine, cercetatorii propun o a patra culoare, albul. Cu ce ar ajuta traficul culoarea alb la semafor, aflați in randurile urmatoare. Ce ar reprezenta culoarea alb la semafor Oamenii de știința de la Universitatea de Stat…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Inteligența artificiala detecteaza maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome

00:10, 13.03.2024 - Inteligența artificiala este capabila sa detecteze maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome, anunța  cercetatorii de la University of California din San Francisco. Este vorba despre o prima etapa pe calea folosirii  inteligenței artificiale in privința datelor clinice de rutina, nu…

In Munții Anzi a fost descoperit o platforma de piatra construita inaintea piramidelor egiptene

04:20, 22.02.2024 - Antropologii americani au descoperit in Anzii din Peru o misterioasa platforma megalitica rotunda veche de cel puțin 5.000 de ani. Descoperirea este una dintre cele mai timpurii structuri monumentale de acest tip din sistemul montan sud-american. Materialele studiului specialiștilor de la Universitatea…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?