Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care Canada trimite avioane de luptă în România

Publicat:

Canada trimite cinci avioane CF-18 Hornets in Romania pentru a participa la misiunea sub comanda NATO, din septembrie pana in decembrie 2018, a anuntat joi Ministerul canadian al Apararii...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele avioane de lupta F-16 achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat la Campia Turzii (fotogalerie)

14:45, 19.04.2024 - Primele trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat vineri in Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu”, de la Campia Turzii, in vederea dotarii Escadrilei 48 Vanatoare, a anunțat Ministerul Apararii Naționale (MApN), conform Agerpres.

VIDEO. Avion de lupta prabușit in Rusia. Momentul impactului a fost filmat

10:05, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Potrivit unui raport al forțelor terestre ale Kievului, avionul rusesc atacase teritoriul ucrainean cu rachete inainte sa se prabușeasca. Ministerul rus…

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Avioane de lupta au fost mutate din Romania in Orientul Mijlociu de catre Marea Britanie

18:25, 14.04.2024 - Guvernul britanic a transmis ca a deplasat "mai multe avioane de lupta si cisterne de realimentare suplimentare in Orientul Mijlociu, dupa atacul Iranului asupra Israelului.Intr o declaratie, guvernul britanic a precizat ca aceste mijloace aeriene vor consolida operatiunea existenta a Regatului Unit…

Germania trimite inca un sistem antiaerian Patriot in Ucraina. „Teroarea rusa provoaca suferinte incomensurabile”

18:05, 13.04.2024 - Germania va furniza Kievului un sistem de aparare antiaeriana Patriot suplimentar pentru a se apara impotriva „intensificarii atacurilor aeriene ruse impotriva Ucrainei”, a anuntat sambata Ministerul german al Apararii.

Romania iși fabrica propriile drone de lupta

06:30, 08.04.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat ca Romania si-a propus sa produca drone, printr-un proiect comun al ministerelor Economiei, Apararii si Cercetarii, inovarii si digitalizarii.

Franța trimite inca 3.000 de soldați NATO in Romania

14:55, 29.02.2024 - Romania va primi inca 3.000 de militari NATO incepand din primavara anului viitor. Este o decizie luata la varful alianței. Aceștia se vor alatura Grupului de Lupta francez de la Brașov și care va ajunge la nivel de brigada.

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?