Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul ireal pentru care o femeie a întrerupt un meci de fotbal

Publicat:

, 21 de ani, a anulist meciul din cauza comentariilor sexiste, facute la pauza meciului de Cupa la tineret, intre si , scrie .

Agresorul verbal ar fi tatal unui copil de la Pirelli Pirates, iar echipa risca sanctiuni disciplinare, dupa ce scandalul a fost reclamat Federatiei de fotbal engleze.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Jandarmii din Tulcea intervin in garajul unei locuinte! Motivul pentru care o femeie a sunat la 112

20:00, 24.05.2024 - Sarpe indepartat de jandarmii din Tulcea din garajul unei locuinte In cursul acestei zile s a primit un apel la 112 prin care o femeie a semnalat prezenta unui sarpe in casa.La fata locului s a deplasat un echipaj de jandarmerie, care in scurt timp a reusit sa identifice un sarpe ascuns in garajul casei…

VIDEO. Motivul bizar pentru care un meci de fotbal din America a fost intrerupt: „Trebuie sa ii gasim o minge, pentru ca se mișca foarte bine in centrul terenului"

14:20, 16.05.2024 - Un invadator de teren cu blana a intrerupt miercuri un joc din campionatul american de fotbal - Major League Soccer. Este vorba de un raton care a intrat pe teren in timpul meciului dintre Philadelphia Union și New York City FC.

Motivul ireal pentru care o femeie a rapit o fetița de 11 ani

03:30, 02.05.2024 - O chinezoaica a fost condamnata recent la inchisoare pentru ca a rapit o fetița de 11 ani, pe care intenționa sa o creasca pentru a deveni soția perfecta pentru fiul ei de 27 de ani, informeaza odditycentral.com.

O femeie din Bihor a sunat la 112 ca sa spuna ca fiul ei s-a sinucis. Motivul pentru care politistii au incatusat-o

10:05, 01.05.2024 - O femeie din Bihor a ajuns in Arestul Politiei dupa ce, miercuri seara a sunat la 112 sa sesizeze faptul ca fiul ei s-a injunghiat cu cutitul de bucatarie in piept si a murit. Ajunsi la locul faptei, politistii au descoperit, insa, ca baiatul femeii a fost, de fapt, ucis chiar de ea

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

Acuzații grave la adresa arbitrajului in Premier League: „Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului!”

10:50, 22.04.2024 - Un scandal imens a luat amploare in Anglia dupa meciul de duminica dintre Everton și Nottingham Forest, incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea „caramelelor”. Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, dupa ce au fost depunctate de catre Federația Engleza de Fotbal in acest sezon. Everton a fost…

Motivul pentru care fotbaliștii naționalei Angliei vor juca fara nume pe tricouri in meciul cu Belgia

19:30, 25.03.2024 - Fotbalistii nationalei Angliei vor purta tricouri fara nume in repriza a doua a meciului amical de marti cu Belgia, de pe stadionul Wembley, pentru a creste gradul de sensibilizare cu privire la simptomele bolii Alzheimer, informeaza Reuters. Numele vor "disparea" de pe tricourile jucatorilor cand…


Ce parere ai despre aceasta stire?