Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul abdicării regelui Spaniei: Nu vreau ca fiul meu să îmbătrânească așteptând Coroana, ca prințul Charles

Publicat:

Tabloidul Daily Mail a anunțat, citând presa spaniola, ca motivul din spatele abdicarii regelui spaniol ar fi faptul ca suveranul nu a vrut ca fiul sau, prințul Felipe, &"sa îmbatrâneasca așteptând coroana ca prințul Charles".

, care a abdicat saptamâna trecuta lasându-i tronul fiului sau, le-ar fi spus unor membri ai personalului sau ca a simțit ca este un moment potrivit sa-i lase tronul lui Felipe (46 de ani) cât acesta este înca tânar. &"Nu vreau ca fiul meu sa îmbatrâneasca asteptând (Coroana)…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Mihai Bobonete refuza uneori sa faca poze cu fanii: „Lumea ma recunoaște oriunde merg, atat in strainatate, cat și aici”

10:36, 14.06.2024 - Mihai Bobonete se bucura ca are o mulțime de fani in Romania, dar și in strainatate. Intr-un interviu pentru Ciao, actorul din serialul „Las Fierbinți” a recunoscut ca in unele momente ii refuza pe fani și nu face poze. Familia e pe primul loc pentru el.De peste 10 ani, Mihai Bobonete joaca rolul lui…

Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot

14:20, 27.05.2024 - Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie. Informatia a aparut astazi in ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar. Spania va livra Ucrainei circa zece rachete…

Schimbare de plan la Madrid: Zelenski a fost primit chiar de regele Felipe. El Pais: Ucraina va primi rachete Patriot

13:55, 27.05.2024 - Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ajuns luni in Spania pentru o vizita oficiala.  El a fost intampinat la aeroport de regele Felipe al VI-lea și de alți oficiali spanioli. Biroul guvernului spaniol comunicase anterior ca liderul de la Kiev va fi primit de premierul Pedro Sanchez.

Garanțiile Madridului. Zelenski viziteaza Spania

08:16, 27.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care isi indeamna aliatii sa-si intareasca ajutorul pentru a contracara ofensiva rusa, se va afla luni la Madrid unde se va intalni cu premierul spaniol Pedro Sanchez, a anuntat duminica guvernul spaniol, noteaza AFP. „Presedintele guvernului, Pedro Sanchez,…

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Exercițiul de desant cel mai mare din Europa, programat sa aiba loc la Campia Turzii, este AMANAT. Afla motivul

10:15, 12.05.2024 - S-a amanat exercițiul NATO in care aproximativ 2.000 de parașutiști militari din Franța, Germania, Romania, Spania, Statele Unite ale Americii și Țarile de Jos se vor instrui in cadrul SWIFT RESPONSE 24 (SR24) / DEFENDER 24.


Ce parere ai despre aceasta stire?