Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moscova denunţă o 'campanie de dezinformare' vizând impunerea unor sancţiuni Rusiei în dosarul otrăvirii lui Navalnîi

Publicat:

Rusia denunta o ”campanie de dezinformarevizand sa impuna noi sanctiuni Moscovei, in urma unui apel al marilor puteri din cadrul G7 de a-i trimite ”urgent” in fata justitiei pe autorii otravirii opozantului , relateaza AFP, potrivit news.ro.

Vasta campanie de dezinformare in curs este dovada evidenta a faptului ca initiatorilor ei nu le pasa de sanatatea lui Navalnii (...), ci sa incerce sa mobilizeze in vederea impunerii unor sanctiuni”, a denuntat miercuri intr-un comunicat diplomatia rusa.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, despre colaborarea cu SRI: Serviciile

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin a promis ca Rusia ii va identifica pe cei care se afla in spatele atacului terorist de la Moscova. „Vom ajunge la clienții finali”

16:30, 02.04.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat, marți, ca organizatorii de atentate din Rusia trebuie sa ințeleaga ca terorismul este o arma cu doua taișuri și a promis ca va afla cine se afla in spatele atacului asupra salii de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei, relateaza agenția rusa…

FSB susține ca atacatorii de la Moscova aveau "contacte" in Ucraina și voiau sa fuga acolo

11:30, 23.03.2024 - Atacatorii de la Moscova ar fi folosit "arme automate" și au incendiat cu un "lichid inflamabil" sala de concerte de la periferia Moscovei, a transmis sambata Comitetul de Ancheta din Rusia. Serviciile de securitate au spus ca suspectii aveau "contacte" in Ucraina si intentionau sa fuga in aceasta tara.

Putin, la sfat cu serviciile: „A dat instrucțiunile necesare”

22:50, 22.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin este informat „constant” si a fost informat „inca din primele minute” despre atacul sangeros de vineri seara de la o sala de concerte de la periferia Moscovei, a declarat purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov. „Inca de la primele minute ale incidentului de la Crocus…

Ce-a putut sa mai zica Ucraina despre Papa Francisc

06:40, 12.03.2024 - Tafna Ucrainei continua. Ucraina l-a convocat luni pe trimisul Vaticanului in tara pentru a protesta fata de declaratiile papei Francisc care sambata a indemnat Kievul sa aiba „curajul sa ridice steagul alb si sa negocieze” cu Moscova, transmite AFP. „Visvaldas Kulbokas a fost informat ca Ucraina este…

Ce urmarește noua campanie de dezinformare a Rusiei pe tema discuțiilor de pace in Ucraina

10:35, 04.03.2024 - Rusia duce o campanie de dezinformare pe tema negocierile de pace in Ucraina in scopul de a obține concesii preventive din partea Occidentului in cazul reluarii discuțiilor, constata Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

Opt țari din UE, inclusiv Romania, cer noi sanctiuni contra Rusiei dupa moartea lui Aleksei Navalnii

08:25, 01.03.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Romania si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE. Citește și: Returnarea tezaurului Romaniei furat de Rusia, pe agenda Parlamentului…

„Maidan-3“, noua campanie de dezinformare a Rusiei in Ucraina

19:25, 28.02.2024 - Moscova a lansat „un plan de sabotaj, operatiuni de informatii si provocari” pentru a „reduce sprijinul occidental” pentru Kiev, au transmis marti mai multe servicii de informatii ucrainene intr-un comunicat.

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?