Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Monstru gigantic” descoperit în Noua Zeelandă: are aproape o jumătate de tonă şi şapte metri lungime

Publicat:

Un grup de biologi de la din Kaikoura, sudul , a facut o descoperire cel putin surprinzatoare: un calamar de aproape jumatate de tona, mai exact 454 de kilograme, potrivit „”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica pentru o familie din Valcea, care a gasit un șarpe de 1,5 metri lungime in casa. Reptila era ascunsa in baie

17:40, 22.05.2024 - O familie din Ramnicu Valcea a sunat la 112, dupa ce a descoperit, in baia casei, un șarpe de 1,5 metri lungime. Jandarmii au fost cei care au capturat șarpele, un exemplar de apa, și l-au eliberat apoi in mediul sau natural, scrie Agerpres.

Care este cea mai scumpa pana vinduta vreodata in lume

02:11, 22.05.2024 - O singura pana a unei pasari disparute a fost scoasa la licitație luni in Noua Zeelanda și s-a vindut cu 46.521 de dolari neozeelandezi, adica aproximativ 28.000 de dolari americani, devenind astfel cea mai scumpa pana vinduta vreodata in lume. Pana de huia, o pasare cintatoare originara din Insula…

Dispozitiv de intervenție realizat de pompieri pe o lungime 200 de metri pentru a stinge incendiul izbucnit la o stana in munți (foto)

12:55, 04.05.2024 - Militarii Detașamentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit cu doua autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o stana din municipiul Vatra Dornei, transmite ISU Suceava. La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau generalizat la construcțiile din lemn…

Acțiunile Chinei in Pacific au starnit o serioasa ingrijorare in Noua Zeelanda

07:25, 03.05.2024 - Ministrul de Externe al Noii Zeelande, Winston Peters, a denuntat vineri dorinta Chinei de a-si spori prezenta in domeniul securitatii in insulele Pacificului, avertizand impotriva actiunilor care ar putea "destabiliza" sau slabi securitatea regionala, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Ciți bani au fost cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda

00:40, 16.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant. Insula Chalky, un…

Romanul Paul Georgescu a traversat stramtoarea Cook din Noua Zeelanda, inotand o distanța de 29 de kilometri in 9 ore

12:31, 18.03.2024 - Paul Georgescu a traversat inot stramtoarea Cook, care desparte Insula de Nord a Noii Zeelande de Insula de Sud. Este a sasea stramtoare pe care Paul reuseste sa o traverseze in cadrul celui mai important proiect mondial in inotul in ape libere: Oceans Seven, scrie Agerpres.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…


Ce parere ai despre aceasta stire?