Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care un deputat e împușcat pe stradă, în plină zi: “Au fost ciuruiți” (video)

Publicat:

Un deputat argentinian, , din cadrul coalitiei guvernamentale Cambiemos, a fost grav ranit intr-un atac armat comis joi in apropierea The post Momentul in care un deputat e impușcat pe strada, in plina zi: “Au fost ciuruiți” (video) appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Sa nu vada nimeni: Momentul in care un șofer mituiește doi polițiști, in plina strada

09:40, 24.04.2024 - Momentul in care un șofer mituiește doi polițiști, in centrul capitalei a fost publicat pe o rețea de socializare. Intr-un comentariu, SPIA a anunțat ca s-au autosesizat și urmeaza a fi identificat automobilul și proprietarul acestuia.

(Video) Momentul in care o femeie este talharita pe strada Gheorghe Doja

04:10, 12.04.2024 - La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Targu Mureș au reținut pentru 24 de ore un barbat de 22 de ani, sub aspectul savarșirii infracțiunilor de talharie și talharie calificata. Acesta a fost prezentat magistraților cu propunere legala și arestat preventiv pentru 30…

Un adolescent de 15 ani a impușcat un barbat, in plina strada, la Tulcea. Cum se simte victima

12:05, 31.03.2024 - Tanarul de 15 ani a intrat in atenția polițistilor dupa ce, fara motiv, a impușcat un barbat cu o arma de tip Airsoft. Barbatul se afla in afara oricarui pericol, starea sa de sanatate fiind buna. Tanarul de 15 ani a fost identificat si dus la audieri.Acesta s-a ales cu un dosar penal.

Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina

09:25, 29.03.2024 - Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorat, in strada, in urma unui conflict spontan cu un alt barbat. Agresorul, nemultumit... The post Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Adolescent batut crunt in plina strada de alți doi tineri! Batauși, amendați și dați pe mana polițiștilor

20:30, 27.03.2024 - Un adolescent de 15 ani a ajuns miercuri dupa-amiaza la spital, dupa ce a fost batut crunt de alți doi adolescenți. Incidentul s-a petrecut in municipiul Bistrița, pe Calea Moldovei. „Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tanar de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv in plina strada, in zona…

Doua bunicute s-au luat la bataie in plina zi pe o strada din Resita VIDEO

21:00, 23.03.2024 - Femeile, trecute de a doua tinerete s-au luat la bataie, ca-n vremurile bune, fara tina cont ca se afla intr-un loc public. Pe imaginile surprinse de un trecator se vede cum cele doua batranele isi folosesc bastoanele pe post de arma, iar la scurt timp incep sa se traga de par mai ceva ca doua adolescente.Dupa…

Au fost identificate persoanele care ar fi impușcat un barbat in plina strada, in Chiajna. Percheziții ale procurorilor

16:50, 19.03.2024 - Politistii si procurorii de la Parchetul General au facut, marți, 9 perchezitii domiciliare la trei suspecti care sunt cercetați pentru tentativa de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de arma fara drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scene șocante in plina strada, la Drobeta-Turnu Severin: eleva injunghiata de fostul iubit. Adolescentul a incercat sa se sinucida cu același cuțit

14:41, 23.02.2024 - Scene șocante in plina strada, in Turnu Severin. Un adolescent și-a injunghiat iubita, apoi, cu același cuțit, a incercat sa iși puna capat zilelor. Cei doi sunt elevi la Colegiul Național „Traian”, iar nefericita intamplare a a vut loc in zona Castelului de Apa.


Ce parere ai despre aceasta stire?