Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care un avion de vânătoare rusesc Su-25 se prăbușește în mare, iar pilotul se catapultează

Publicat:

Un avion de vanatoare rusesc Su-25 s-a prabusit luni in apropierea țarmului in , momentul fiind surprins de martori de la fața locului. Deși pilotul s-a catapultat si a fost recuperat de salvatori, el nu a mai putut fi resuscitat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

A aterizat cu elicopterul la o benzinarie din Argeș pentru a alimenta

10:20, 04.04.2024 - O scena inedita a fost surprinsa recent in Curtea de Argeș, cand un elicopter a decis sa faca o oprire neașteptata la o benzinarie Rompetrol pentru a-și alimenta rezervorul. Trecatorii au fost uimiți sa vada aeronava aterizand și parcand langa pompa, intr-un gest ce a devenit rapid viral pe rețelele…

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Vacanța De Vedeta. Andreea Ibacka a dezvaluit momentul ideal in care trebuie cumparate biletele de avion. Ce strategie folosește vedeta / VIDEO

16:00, 24.02.2024 - Andreea Ibacka a dezvaluit momentul ideal in care trebuie cumparate biletele de avion! Iata ce strategie folosește vedeta inainte de a merge intr-o vacanța. Ce a marturisit celebra actrița, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Ucraina afirma ca a doborat un avion rusesc de spionaj | VIDEO

00:25, 24.02.2024 - Forțele aeriene ucrainene au declarat vineri seara ca au doborat un avion rusesc de detectare și supraveghere radar deasupra Marii Azov, in timp ce Ucraina intra cu forțe slabite in al treilea an de razboi

KAAN, primul avion de vanatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor VIDEO

14:16, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?