Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente tensionate și extrem de emoționante! Un Golden Retriver a salvat o căprioară de la înec, sub ochii stăpânului său (VIDEO)

Publicat:

Labdradorii se numara printre cei mai buni inotatori si, cand vine vorba de loialitate, prietenie si ajutor neconditionat sunt primii. Acesta este si cazul lui Storm, care se afla la plimbare cu satpanaul sau, cand, din senin, s-a avantat in apa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jandarmii brașoveni au salvat o caprioara aflata in travaliu

19:50, 30.05.2024 - O misiune emoționanta a avut loc joi pentru jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Brașov. Patruland prin oraș, au primit un apel de la un cetațean care a semnalat prezența unei caprioare aflate in pericol pe marginea drumului.

Șeful lui Dinamo, vehement dupa ce „cainii” s-au salvat cu greu de la retrogradare: „Jalnic! Nu avem ce sa sarbatorim! Vom face o analiza”

22:21, 27.05.2024 - Andrei Nciolescu, administratorul special al lui Dinamo, a fost extrem de suparat de prestația „cainilor” din returul barajului cu Csikszereda. Dupa 2-0 in tur, Dinamo a remizat, 0-0, dupa un meci slab. Imediat dupa meci, oficialul „cainilor” a intrat in direct și a spus ca a fost extrem dezamagit de…

VIDEO Momente emoționante la desparțirea dintre Jurgen Klopp și Liverpool

23:21, 19.05.2024 - Jurgen Klopp și-a luat la revedere de fanii lui Liverpool cu o victorie in fața celor de la Wolverhampton, scor 2-0. Pe langa discursul emoționant, managerul german i-a scandat numele viitorului antrenor.

Final aproape fericit. Gloria a salvat un punct in ultimul minut

06:05, 26.04.2024 - Patru goluri și un final incandescent, cu Gloria salvand un punct in ultimele momente ale meciului de joi seara, cu Corvinul. Prima repriza a fost „de uitat”, atat pentru suporteri, cat și pentru fotbaliști. Buzaul a atacat inca din primele momente, dar cei care au marcat au fost oaspeții. Totul a pornit…

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Pui de caprioara salvat de jandarmii buzoieni. „Bambi” ramasese captiv in zona stațiunii Sarata Monteoru VIDEO

10:45, 05.04.2024 - O misiune speciala a fost indeplinita cu succes, seara trecuta, de jandarmii buzoieni care patrulau in stațiunea Sarata Monteoru. Ei au salvat un pui de caprioara dintr-o gospodarie, unde ramasese captiv.

Xtra Night Show. Momente tensionate intre Lolrelai și Dustinel, la RXF! Ce s-a intamplat in culisele showului: ”M-a tras dupa el” / VIDEO

09:10, 28.03.2024 - Scandalul de la RXF continua! Dupa scandalul uriaș facut de Dustinel, Lolrelai a venit cu noi dezvaluiri neștiute! Au existat momente tensionate intre cei doi, iar Dustinel și-a dorit cu orice preț sa i se faca dreptate. Iata ce a urmat, dupa ce Lolrelai i-a lluat apararea lui Yamato Zaharia!

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.


Ce parere ai despre aceasta stire?