Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente înduioșătoare în Harkov. Un cimpanzeu fugar se întoarce la ZOO pe bicicletă și cu o haină de ploaie (VIDEO)

Publicat:

Momente induioșatoare in orașul Harkov, Ucraina. Chichi, un cimpanzeu scapat de la gradina zoologica din oraș, este convins sa se intoarca, dupa ce primește de la un angajat o haina de ploaie și o mare imbrațișare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania a furnizat energie electrica in Ucraina, țara care va importa masiv curent in perioadele de varf

14:45, 21.04.2024 - Romania, Polonia și Slovacia au furnizat, sambata, energie electrica Ucrainei, in regim de ajutor de urgența, din cauza bombardamentelor ruse care au lovit puncte nodale de la Harkov și Krivoi Rog. Kievul a anunțat ca intentioneaza sa reia duminica exporturi minore de energie electrica, dar se asteapta…

Joe Biden forțeaza mana Congresului inaintea votului: Sunt momente in istorie care cer conducere și curaj

22:06, 17.04.2024 - Președintele american Joe Biden a cerut „conducere și curaj” la Washington pentru a acorda ajutor militar urgent pentru Ucraina și Israel, adaugand ca „acum nu este momentul sa ne abandonam prietenii”, intr-un articol de opinie publicat pe 17 aprilie.

Ucraina a semnalat pagube la instalațiile energetice din patru regiuni

05:05, 15.04.2024 - Ministerul ucrainean al Energiei a raportat ca infrastructura energetica a fost avariata in urma unor explozii in regiunea Harkov. De asemenea, au fost avariate instalații energetice in regiunile Dnepropetrovsk, Cernigov și Odesa. Canalul Telegram al Ministerului ucrainean al Energiei raporteaza ca…

Zelenski cearta Occidentul pentru ca ezita sa trimita ajutor militar in Ucraina: „E complet inacceptabil”

10:20, 05.04.2024 - Dupa moartea mai multor salvatori ucraineni in urma unui atac al Rusiei la Harkov, centrul administrativ al regiunii cu acelasi nume din nord-estul Ucrainei, bombardat intens de rusi in ultimul timp, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a calificat joi seara ezitarea Occidentului de a furniza ajutor…

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Rușii au atacat cu rachete și drone Ucraina. 15 explozii in Harkov, orașul a ramas fara curent electric

08:21, 22.03.2024 - Rușii au atacat cu rachete și drone in timpul nopții mai multe orașe ucrainene, iar cel mai puternic lovit a fost Harkov unde au fost cel puțin 15 explozii, iar alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

Ucraina a atacat sediul FSB din Belgorod

01:35, 14.03.2024 - Ucraina a efectuat atacuri aeriene de amploare in mai multe regiuni de frontiera rusesti, potrivit epicnews.ro. “Fortele armate ucrainene au atacat cladirea FSB din Belgorod cu ajutorul unui UAV, raporteaza serviciile operationale”, a precizat agentia rusa de presa TASS, adaugand ca nu au existat victime.…

Ucraina anunța ca doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat din cauza ofensivei armatei ruse

07:35, 24.02.2024 - Doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse, a anuntat seful Departamentului de aparare civila din cadrul Administratiei Militare din regiunea Harkov, Ivan Socol.


Ce parere ai despre aceasta stire?