Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente de fericire maximă pentru CHELOO. Rapperul va fi din nou tătic

Publicat:

Cheloo, pe numele sau din buletin , nu-si mai incape in piele de fericire de cand a aflat ca va fi din nou tata, pentru ca rapperul mai are un baietel de 8 ani cu prima lui sotie, de care s-a despartit cu scandal in urma cu cativa ani, scrie libertatea.ro.

Deocamdata, este prea devreme sa stie daca va avea baiat sau fata, dar Cheloo este extrem de fericit si nu-si doreste decat ca bebelusul sa fie sanatos, orice va fi el, sustin surse din apropierea familiei, care spun ca si , iubita lui Cheloo, nu a avut mari probleme cu sarcina pana acum. Cel mai…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Rapperul P. Diddy se scuza dupa publicarea unei inregistrari in care isi loveste fosta iubita

17:45, 20.05.2024 - Rapperul american Sean "Diddy" Combs si-a cerut scuze duminica pentru comportamentul sau "impardonabil" si "dezgustator" dupa ce CNN a difuzat o inregistrare video in care acesta isi loveste fosta iubita, cantareata de R&B "Cassie", in 2016 intr-un hotel din Los Angeles, informeaza AFP.

P. Diddy recunoaște ca și-a lovit fosta iubita. Cum se apara rapperul: „Am cautat ajutor profesional”

15:00, 20.05.2024 - P. Diddy se afla intr-un scandal internațional cu fosta iubita, Cassandra Ventura. Un videoclip in care rapperul o agreseaza in holul unui hotel au devenit virale, iar acesta a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare.

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Ordin de protecție doar pe hartie: Un barbat din Cugir și-a talharit fosta iubita. Nu avea voie sa se apropie de ea

11:50, 26.04.2024 - Ordin de protecție doar pe hartie: Un barbat din Cugir și-a talharit fosta iubita. Nu avea voie sa se apropie de ea Ordinele de protecție de multe ori sunt incalcate de catre barbații agresivi. In lipsa unor masuri reale de protecție, precum brațarile electronice de monitorizare, femeile abuzate sunt…

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?