Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment emoţionant. O polițistă a fost îmbrățișată de fratele tânărului pe care l-a omorât

Publicat:

Cazul unei polițiste albe care a impușcat mortal un tanar de culoare a starnit multe controverse in SUA. Dupa ce femeia a fost condamnata inchisoare, fratele tanarului care a murit a imbrațișat-o pe aceasta și i-a spus ca o iarta.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moment magistral la Romanii au talent. Mia Rusu a lasat juratii cu gura cascata, are doar 11 ani. Bobonete: „Ne-ai omorat, ce forta ai avut! M-am tinut de masa”

00:35, 27.04.2024 - O copila cu chip de inger, dar cu forța unui unui uragan. Mia Rusu a oferit un moment magistral la Romanii au talent, in doar cateva minute petrecute pe scena, a lasat jurații cu gura cascata. Micuța de doar 11 ani a adus lacrimi in ochii tuturor celor din sala. Un copil cu un talent […] The post Moment…

Acces Direct. De ce s-a imbracat iubita lui Madalin in alb la inmormantarea tanarului. Noi dezvaluiri in cazul tragicului accident din Olt / VIDEO

19:40, 17.04.2024 - Motivul pentru care iubita lui Madalin s-a imbracat in alb la inmormantarea tanarului. Noi dezvaluiri cu privire la tragicul accident din Olt, care a șocat Romania! Ce a marturisit o prietena a baiatului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Detalii din dosarul penal al tanarului trimis in judecata dupa ce a omorat un polițist local. „L-a scuipat și l-a lovit cu pumnul”

14:30, 03.03.2024 - Un tanar din Argeș a fost trimis in judecata pentru ultraj raportat la loviri sau vatamari cauzatoare de moarte. A atacat cu agresivitate un polițist local, iar in urma loviturii acesta a murit la spital, dupa doua saptamani.

Moment emoționant inaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București

15:25, 26.02.2024 - Inaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București, de vineri seara, care s-a incheiat 4-0 pentru clujeni, cinci jucatori de la echipa antrenata de Adrian Mutu au intrat pe teren cu tricouri diferite fața de restul jucatorilor.

Moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Tatal tanarului ucis de Vlad Pascu, in lacrimi: „Judecatoarea a intrebat daca Sebi e prezent”

18:00, 22.02.2024 - Cu lacrimi in ochi, abia reușind sa vorbeasca, tatal tanarului ucis de Vlad Pascu a dezvaluit ca a trait un moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Barbatul a povestit cum judecatoarea a intrebat daca Sebi era in sala. Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat Primul termen…

Cine sunt cei trei suspecți reținuți in cazul barbatului omorat la o petrecere exclusivista, cu vedete, din Dambovița

08:50, 12.02.2024 - Cei trei barbați suspectați ca au injunghiat un alt participant la o petrecere exclusivista intr-un hotel din Dambovița ar face parte dintr-un clan interlop din... The post Cine sunt cei trei suspecți reținuți in cazul barbatului omorat la o petrecere exclusivista, cu vedete, din Dambovița appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?