Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment de MAGIE in ring! Mayweather si-a UMILIT antrenorul cu doua manevre geniale! Toata sala a izbucnit in ras! VIDEO

Publicat:

Mayweather se pregateste de super meciul cu tanarul de 23 de ani, , aka Canales. Acesta isi desfasoara tabara de antrenament ca de obicei, alaturi de unchiul sau, , fost mare boxer si el in anii '80.

MoneyMay ii arata unchiului sau ca este in super forma cand acesta din urma incearca sa il loveasca insa Floyd reuseste doua eschive de senzatie, facandu-l de ras pe unchiul sau.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 44 ani, gasit spanzurat intr-o anexa a unei case din Conacu! Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta

10:15, 15.04.2024 - Un incendiu a izbucnit la data de 14 aprilie intr un imobil din satul Conacu, judetul Constanta. Din nefericire, un barbat a fost gasit spanzurat.Din primele cercetari rezulta ca acesta s ar fi spanzurat, dupa ce ar fi provocat incendierea locuintei, transmite IPJ Constanta. Oficial de la IPJ Constanta…

iUmor. Magicianul Robert Tudor, moment special de magie. Cum i-a surprins pe jurați / VIDEO

21:55, 07.04.2024 - Magicianul Robert Tudor a fost invitat special in cadrul ediției de astazi, 7 aprilie 2024, de la iUmor, sezonul 16. Episodul cu numarul 8 a inceput cu un moment de magie. Iata cum a reușit sa ii surprinda pe jurați.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Incendiu puternic intr-o hala a Aeroportului Craiova. Sunt degajari mari de fum / VIDEO

12:31, 18.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, luni, intr-o hala a Aeroportului Craiova. Pana in acest moment nu sunt victime. Conform ISU Dolj, incendiul a izbucnit intr-o hala din extinderea Aeroportului Craiova.Ard materiale de construcție in hala, cu degajare puternica de fum.Intervin 4 autospeciale de…

Mihai Rotaru il baga in ședința pe Ivaylo Petev: „Sa vedem ce soluții avem!” + moment delicat petrecut luni: „Ba, ia dați-mi imaginile!”

17:50, 20.02.2024 - Mihai Rotaru, finanțatorul Universitații Craiova, a transmis va purta o discuție serioasa cu antrenorul Ivaylo Petev (48 de ani). Universitatea Craiova a caștigat un singur meci dintre cele 5 disputate in anul 2024. Finanțatorul Mihai Rotaru nu are cum sa fie fericit. A anunțat ca va avea o ședința…

„Vine haosul!” » Hagi, discurs cu reproșuri in conferința: „E al treilea moment in care am greșit anul asta!”

04:11, 13.02.2024 - Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la Farul, plaseaza infrangerea de aseara cu Dinamo in topul celor mai greu de digerat eșecuri din acest sezon. Antrenorul de 59 de ani recunoaște ca aștepta un alt tip de reacție din partea elevilor sai. Conferința de la finalul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-2,…


Ce parere ai despre aceasta stire?