Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moduri naturale pentru a-ţi regla tensiunea arterială

Publicat:

1. Bea suc de sfecla rosie

Sfecla rosie este o leguma bogata in nitrat, o substanta chimica natural cunoscuta pentru efectul sau hipotensor. Un pahar de 500 ml de suc de sfecla rosie poate cobori tensiunea cu pana la 5 puncte. Efectul sfeclei rosii asupra tensiunii arteriale se observa in cateva ore dupa administrare si poate dura o zi.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Peste 65% dintre adulții romani sufera de hipertensiune arteriala

18:05, 20.05.2024 - Sunt date ingrijoratoare evidențiate de specialiștii cardiologi mureșeni care trag semnale de alarma privind numarul mare de pacienți cu care se confrunta in ultimii ani, iar asta in lipsa unor programe de prevenție. Tensiunea arteriala reprezinta o problema de sanatate publica și poate duce la atac…

'Este nemaipomenita!' Planta care ajuta la scaderea tensiunii arteriale și la scaderea colesterolului rau

08:51, 19.05.2024 - Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, despre o planta care are extrem de multe beneficii pentru sanatatea noastra.„Aici știu ca nu e moda cu hrișca, dar e va rog sa o faceți, pentru ca este foarte buna sub forma de piure, cu un sos.

Aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala

08:50, 17.05.2024 - La nivel global, se estimeaza ca aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala, jumatate dintre acestia nu sunt constienti de faptul ca o au si mai putin de 20% sunt controlati, potrivit  www.sant.ro . Ziua mondiala de lupta impotriva hipertensiunii arteriale este marcata la 17…

Fructul care te ajuta sa ajungi la silueta perfecta. Ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

14:31, 28.03.2024 - Fructul care te poate ajuta sa slabești rapid și care aduce beneficii neașteptate organismului. De asemenea, este o sursa excelenta de fibre, care contribuie la menținerea senzației de sațietate și la reglarea digestiei.

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Semne ca ai putea avea hipertensiune

12:45, 14.03.2024 - Hipertensiunea arteriala este o afecțiune destul de frecvent intalnita și care, netratata, poate duce la complicații grave. Afla mai multe despre hipertensiune și descopera care sunt acele semne ca ai putea avea hipertensiune!Ce inseamna hipertensiuneInainte de a ști care sunt acele semne ca ai putea…

Boli cardiovasculare: tahicardia sinusala și tensiunea arteriala – cum se manifesta și cat de importanta este prevenția?

11:11, 07.03.2024 - Inima este cel mai puternic mușchi din organism și, totodata, este cea care ne indica permanent prezența ei. O simțim la o simpla atingere, dar mai ales in timpul exercițiilor fizice sau a momentelor foarte emoționante, cand ritmul batailor se dubleaza.

8 alimente care scad semnificativ tensiunea arteriala și merita consumate cel puțino data pe saptamana

14:15, 02.03.2024 -  1. Legumele cu frunze verziLegumele cu frunze verzi, precum spanacul, varza kale și salata verde, sunt bogate in potasiu și magneziu, doi nutrienți esențiali care ajuta la reglarea tensiunii arteriale prin facilitarea eliminarii sodiului din organism și prin relaxarea pereților vasculari.2. BananeleBananele…


Ce parere ai despre aceasta stire?