Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moda de la Oscaruri, în atenţia criticilor

Publicat:

Poate cel mai important lucru la Gala premiilor Oscar, dupa lista premiantilor, eeste capitolul vestimentar. Ca in fiecare an, vedetele vor acorda o atentie deosebita tinutelor. La fel si criticii de moda, care se asteata sa vada „lucruri marete".

„Tot timpul ne asteptam la lucruri marete pe covorul rosu de la Oscar, atunci cand vine vorba de moda. Este ca un Super Bowl pentru moda”, a declarat criticul de moda, .

Criticii de moda se asteapta la ceva indraznet atat din partea vedetelor, cat si a designerilor, mai ales ca la galele de pana acum, tinutele au fost „cuminti".

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Carlo Acutis, tanarul poreclit „influencerul lui Dumnezeu” care va fi canonizat

16:00, 24.05.2024 - Primul sfant din generația milenialilor va fi Carlo Acutis, un elev nascut la Londra și crescut la Milano, care a murit de leucemie in 2006, la varsta de 15 ani și caruia ii sunt recunoscute doua minuni.

Primul sfant din generatia milenialilor. Papa Francisc a deschis calea canonizarii lui Carlo Acutis, „influencerul lui Dumnezeu”

16:31, 23.05.2024 - Papa Francisc a recunoscut o a doua minune atribuita lui Carlo Acutis, adolescentul italian care si-a folosit competentele de lucru pe calculator pentru a propaga credinta catolica. Decizia suveranului pontif deschide calea catre proclamarea primului sfant din generatia milenialilor, informeaza Reuters,…

„Influencerul lui Dumnezeu” va fi canonizat

16:16, 23.05.2024 - Papa Francisc a atribuit un al doilea miracol unui adolescent italian care, in scurta sa viata, si-a folosit competentele de lucru pe calculator pentru a propaga credinta catolica, deschizand astfel calea catre proclamarea primului sfant din generatia milenialilor. Carlo Acutis, care a murit de leucemie…

Craiova: Muzeul Carții și Exilului Romanesc, gazda pentru Festivalul Internațional „Shakespeare”

15:20, 15.05.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc participa la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional „Shakespeare”, care se desfașoara in perioada 16-26 mai. Se vor organiza expoziții și muzeul va fi gazda unor evenimente și spectacole de teatru.Incepand din 16 mai, pe toata durata festivalului, la Muzeul…

Gigantul chinez Shein se pregatește de listare la bursa de la Londra, dupa ce New York-ul l-a refuzat

12:41, 13.05.2024 - Gigantul de moda Shein din China isi intensifica pregatirile pentru o listare la Londra, dupa ce incercarea sa de a se inscrie la bursa din New York s-a confruntat cu obstacole de reglementare.

Rețeta Shein de 2 miliarde de dolari: moda rapida, profituri rapide

15:05, 31.03.2024 - Gigantul de fast-fashion Shein și-a mai mult decat dublat profiturile, in timp ce așteapta aprobarea autoritaților de reglementare de la Beijing pentru a continua cu listarea sa de succes la New York sau la Londra. Shein a atins un profit record de peste 2 miliarde de dolari pentru 2023 și a inregistrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?