Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moartea lui Philip Seymour Hoffman, provocată de un cocteil de droguri, spun medicii legişti

Publicat:

Moartea actorului american a fost provocata de o intoxicatie in urma administrarii unui cocteil de droguri, mai ales heroina, cocaina si amfetamine, a anuntat vineri medicul legist la , informeaza AFP.

Actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Manhattan cu un ac inca intepat in brat, la 2 februarie. El avea 49 de ani.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Panica in tabara anti-Trump - Democrații cer grațierea fostului președinte, dupa valul de susținere generat de condamnare

22:20, 01.06.2024 - Reprezentantul Dean Phillips (D-MN) i-a cerut guvernatorului democrat din New York, Kathy Hochul, sa il grațieze pe fostul președinte Donald Trump in urma condamnarii sale in procesul privind banii tainuiți din Manhattan.

Premiera la Boston: Rinichi de porc transplantat unui pacient in viața

23:30, 21.03.2024 - Chirurgii au transplantat un rinichi de la un porc modificat genetic unui pacient in viața, intervenție realizata pe data de 16 martie anul acesta, a anunțat, joi, Masachusetts General Hospital din Boston. Este o premiera care reprezinta un nou pas spre o potențiala soluție a penuriei cronice de donatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?