Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte violentă și suspectă în show-bizz-ul românesc

Publicat:

, cunoscut drept ”Nanu”, un artist hip-hop foarte apreciat, a murit in conditii suspecte,. El a fost gasit cu capul zdrobit, pe calea ferata. Prietenii artistului sunt convinsi de faptul ca ”Nanu” a fos ucis.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte violenta pentru Raisa, fetița din Dolj gasita intr-o rapa. Principalul suspect al crimei, ridicat de polițiști

10:31, 29.05.2024 - Noi informații ies la iveala in cazul fetiței de doar doi ani și cinci luni care a fost gasita moarta marți, 28 mai, intr-o rapa, in județul Dolj. Potrivit medicilor legiști, micuța a avut parte de o moarte violenta.

VIDEO Moarte șocanta in sportul romanesc: Un campion a cazut pe scari și nu a mai putut fi salvat

13:10, 19.05.2024 - Clubul SCM Zalau a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucator si antrenor al echipei de volei, iar in ultimii ani secund la Stiinta Explorari Baia Mare. Sorin Pop era casatorit și avea o fiica.

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Se redeschide o polemica istorica! „«Regele» fotbalului romanesc a fost Dobrin, nu Hagi! Prietenii il influențeaza foarte mult”. VOTEAZA IN SONDAJ!

22:20, 18.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și n-a ratat ocazia sa-și spuna din nou punctul de vedere in ceea ce-l privește pe cel mai bun jucator roman din toate timpurile. Iar pentru Lupu acesta a fost Nicolae Dobrin. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

„Ilie Dumitrescu ne-a prins cu berea: «Ce sunteți șoferi de TIR?!»”. Povești geniale din fotbalul romanesc: „Aia erau invațați cu Maria Latarețu”

11:56, 11.04.2024 - Adrian Pitu (48 de ani) a jucat timp de doua sezoane la Bacau, unde a prins peste 50 de meciuri. Fostul mijlocaș a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” povești neștiute din perioada in care a evoluat in Moldova. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ...

INVAȚAMANT ROMANESC Ligia Deca: Nu putem sa ascundem cazurile de violența in unele școli

10:05, 30.03.2024 - Ministra Educației, Ligia Deca, a spus referitor la gestionarea cazurilor de violența din unele școli, ca exista “diferențe foarte mari de ințelegere in ceea ce privește .... The post INVAȚAMANT ROMANESC Ligia Deca: Nu putem sa ascundem cazurile de violența in unele școli first appeared on Informatia…

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.


Ce parere ai despre aceasta stire?