Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mitul fericirii nordicilor, spulberat. “Epidemia” care decimează țările scandinave, în ciuda bogăției

Publicat:

State nordice, precum Finlanda sau Norvegia, se afla constant in topurilor țarilor cu cei mai fericiți locuitori, dar un studiu recent arata ca fericirea este departe de a fi universala, scrie BBC. Un raport realizat de Institutul pentru din Copenhaga își propune să nuanțeze portretul idilic al țărilor nordice, sugerând că fericirea univesală este o utopie și că o mare parte a populației, mai ales tinerii, se confruntă cu probleme majore. Cercetătorii care au realizat studiul “În umbra fericirii&"…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

o noua cercetare pare sa demonstreze ca inteligența artificiala nu este imparțiala

10:55, 18.05.2024 - O noua cercetare condusa de Universitatea Johns Hopkins sugereaza ca chatboții, deseori percepuți ca fiind imparțiali, pot de fapt sa intareasca ideologiile existente și sa contribuie la creșterea polarizarii pe teme controversate, scrie earth.com. Acest studiu contesta credința comuna ca chatbots ofera…

Israel-Hamas. Ministrul german a sustinut o solutie cu doua state

06:20, 30.04.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock s-a pronuntat in favoarea unui ajutor umanitar mai mare pentru Fasia Gaza si a unei solutii cu doua state in timpul discutiilor cu omologi din tari occidentale si arabe, care au avut loc la Riad, informeaza marti dpa. In timpul discutiilor, Baerbock a subliniat…

(doc) Moldovenii din șase state vor vota prin corespondența la alegerile prezidențiale. Proiectul, votat de PAS. Care sunt țarile

15:46, 26.04.2024 - Moldovenii stabiliți in SUA, Canada, Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda vor vota prin corespondența la alegerile prezidențiale și la referendumul din toamna. Parlamentul a votat, astazi, 26 aprilie, proiectul in a doua lectura.

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

10:35, 13.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Singurul ingredient pe care cardiologii recomanda sa il pui in cafea. Ce efecte are asupra sanatații tale

20:45, 10.03.2024 - Consumul unei cești sau doua de cafea pe zi inseamna un risc mai scazut de boli de inima și insuficiența cardiaca, potrivit Johns Hopkins Medicine. Efectul crește daca adaugam cacao in cafeaua de dimineața. Un medic cardiolog și dietetician explica in continuare beneficiile cafelei cu cacao pentru sanatatea…

Chiar și o bautura energizanta ocazionala poate crește riscul de tulburari de somn

17:06, 08.03.2024 - Bauturile energizante sunt promovate ca o modalitate de a stimula performanța mentala și fizica, dar un nou studiu sugereaza ca consumul acestora – chiar și ocazional – poate interfera cu somnul, relateaza Health.com. Cercetarea, publicata in revista BMJ Open, a constatat o asociere intre consumul de…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…


Ce parere ai despre aceasta stire?