Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mitul despre cartofi care tocmai ce a fost spulberat. Ce au descoperit cercetătorii? Studiu

Publicat:

Cui nu ii plac cartofii? Indiferent ca ii consumam prajiți, natur, in salata orientala, sub forma de piure sau facuți la cuptor, cartofii conțin nutrienți cheie benefici organismului uman. Care este cel mai popular mit despre cartofi ce a fost demontat de catre specialiști. Cat de sanatoși sunt, de fapt, cartofii Deși cartofii sunt extrem […] The post Mitul despre cartofi care tocmai ce a fost spulberat. Ce au descoperit cercetatorii? Studiu appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tehnici de baza pentru taierea legumelor. Cum le toci in forma batonnet, julienne sau brunoise

23:00, 20.04.2024 - Indiferent daca vrei sa aprofundezi arta culinara sau pur și simplu obișnuiești sa gatești in bucataria de acasa pentru familia ta, stapanirea tehnicilor de baza pentru taierea legumelor te poate avansa cu un pas mai aproape de crearea celor mai delicioase mancaruri, cu aspecte elegante. In materialul…

Animalul hibrid care a avut o apariție unica in Romania. Este monitorizat de cercetatori

21:15, 05.04.2024 - Cercetatorii au descoperit un animal unic, o rasa hibrida pe care nici ei nu au mai vazut-o pana acum. Creatura și-a facut apariția in munții din țara noastra. Animal foarte rar, descoperit in Romania Romania are o fauna foarte bogata, cu animale rare in toata lumea. Cercetatorii au facut o descoperire…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Un nou studiu a descoperit lucruri uimitoare despre umorul maimuțelor

05:05, 19.02.2024 - Bebelușii și maimuțele ii pot tachina pe ceilalți fara a folosi limbajul. Cercetatorii de la UCLA, MPI-AB, IU și UCSD au studiat patru tipuri de maimuțe și au gasit dovezi de tachinare. Aceștia au observat comportamente provocatoare și surprinzatoare la aceste maimuțe, asemanatoare glumelor la oameni.…

Sangele persoanelor care traiesc 100 de ani arata diferențe majore fața de ceilalți oameni. Care este secretul centenarilor, potrivit ultimului studiu

18:35, 10.02.2024 - Un studiu recent, la care au participat zeci de mii de oameni, a descoperit ca sangele persoanelor care traiesc 100 de ani arata diferențe majore fața de ceilalți oameni. Cercetatorii au dezvaluit care ar putea fi secretul centenarilor. Un studiu elaborat Poate pare greu de crezut, dar centenarii reprezinta…

Studiu: Lupii mutanți din Cernobil par sa fi dezvoltat o rezistența la cancer. Cum ajuta descoperirea lupta impotriva maladiei secolului

15:46, 10.02.2024 - Lupii mutanti care umbla pe strazile pustii din Cernobil par sa fi dezvoltat rezistenta la cancer - ceea ce creste sperantele ca oamenii de stiinta vor descoperi in cele din urma cum pot sa lupte impotriva acestei boli la oameni, relateaza SkyNews, potrivit News.ro.In urma exploziei reactorului nuclear…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?