Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mistreți alungați de jandarmi din zona unei școli

Publicat:

In aceasta dupa-amiaza, o turma de porci mistreți a ingrijorat conducerea Școlii Generale Frumușelul din comuna Glavanești, care a solicitat sprijinul jandarmilor pentru indepartarea animalelor. Avand in vedere ca elevii din ciclul gimnazial erau la cursuri, jandarmii bacauani au intervenit in timp scurt și au izolat un perimetru de siguranța, anunțand cetațenii din apropiere despre […] Articolul Mistreți alungați de jandarmi din zona unei școli apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara in care romanii sunt tratați din start ca niște infractori și sunt alungați. „Am fost bagați la gramada cu 50 de indieni”

08:46, 30.03.2024 - Romania este membra a Uniunii Europene și e in topul țarilor cu cele mai puternice pașapoarte din lume, ceea ce teoretic ar trebui sa le garanteze accesul romanilor in multe alte state, fara vize. In realitate, exista inca țari unde romanii sunt tratați din oficiu ca niște infractori.

VIDEO Bataie intre doi profesori și elevi de clasa a VII-a, la o scoala din judetul Bacau

10:20, 28.03.2024 - Doi elevi de clasa a VII-a s-au incaierat cu doi profesori intr-o scoala din judetul Bacau. Incident grav intr-o scoala din judetul Bacau. Doi profesori au intrat intr-o altercație cu doi elevi de clasa a VII-a, frate și sora. Și s-a ajuns chiar la imbranceli. Incidentul s-a petrecut marti dimineata,…

Turiști alungați de localnici intr-un cunoscut oraș european: „Miroase a turiști, plecați naibii acasa! Scuipam in berea voastra!”

17:15, 16.03.2024 - Milioane de turiști viziteaza Costa de Sol din Spania, iar Malaga este una dintre cele mai populare destinații, in fiecare an, insa localnicii nu mai sunt atat de prietenoși cu strainii care le viziteaza localitate.

Bikerii care distrug padurea Hoia, alungați de activiști cu batele - FOTO

11:25, 11.03.2024 - Un grup de bikeri cu motociclete de teren au fost alungați din padurea Hoia de clujenii iubitori de drumeți.Zona este cutreierata frecvent de acești indivizi, care legal nu au voie sa intre in padure și sa distruga drumurile, vegetația și sa sperie animalele. Desigur, ca nimeni nu se ocupa sa aplice…

Ministerul Educației: Elevii vor putea fi alungați de la ore in caz de abateri disciplinare

19:45, 04.03.2024 - Elevii vor putea fi alungați de la ore și exmatriculați in caz de abateri disciplinare. Ministerul Educației propune modificarea legislației, astfel incit tinerii sa poata fi sancționați, in caz de comportament neadecvat pe teritoriul instituțiilor de invațamint, in spațiul adiacent lor sau in timp…


Ce parere ai despre aceasta stire?