Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misterul Triunghiului Bermudelor din Alaska: Locul unde au dispărut aproape 3.000 de oameni

Publicat:

din Alaska ar fi situat intre orasele Juneau si Yakutat, in sud-est, informeaza Sott. I se spune astfel pentru ca acolo au disparut multi oameni de-a lungul timpului, fara a fi gasiti vreodata. Chiar si indienii nativi (denumiti Tlingit) din acest stat cred ca locul este inspaimantator. In folclorul lor se specifica faptul ca exista un barbat, Kushtaka, care ii ademeneste pe oameni sub aparenta unei vidre.  Citeste mai mult pe ziare.com.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Boala autoimuna cu care se confrunta Sebastian Dobrincu. S-a declanșat in urma cu un an. „De aia am și disparut 7 luni de pe internet”

12:56, 07.05.2024 - Anul trecut, Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce s-a accidentat din cauza neatenției. Fostul investitor de la „Imperiul Leilor” le-a povestit atunci celor care il urmaresc pe rețelele de socializare prin ce a trecut. Insa, odata cu aceasta accidentare, tanarul milionar…

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Roman de 29 de ani, disparut in Italia! Mama lui Ștefan Mihai Galiceanu, apel disperat pentru oameni: „Ajutați-ma sa-l gasesc” / FOTO

12:01, 01.05.2024 - Un tanar roman, in varsta de 29 de ani, a disparut din orașul Palazzo del Pero din Italia. Mama lui Ștefan Mihai Galiceanu, a transmis un apel disperat pentru oameni. Femeia vrea sa știe ce s-a intamplat cu fiul ei.

Manzilac Alexa Aurel din Nistru a disparut de acasa. Este cautat de familie si politisti

10:20, 26.04.2024 - La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din Tauții Magherauș au fost sesizați despre faptul ca, la data de 22 aprilie, – Manzilac Alexa Aurel – din Nistru, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit pana in prezent. SEMNALMENTE: 170 cm inalțime, greutate 60 kg, constituție atletic, par șaten,…

Aurul dacilor, disparut din Sarmizegetusa Regia. Povestea marilor tezaure cu monede de aur Lysimach VIDEO

23:10, 17.04.2024 - Mai puțin de 40 de monede de aur Lysimach au fost recuperate in ultimii ani de autoritațile romane, din marile tezaure furate din Sarmizegetusa Regia (Hunedoara) in anii ’90. Monedele prețioase de aur, vechi de peste doua milenii, au o poveste aparte.

(foto) „Credea ca era logodit cu ea”. Italian disparut fara urma, dupa ce „Dua Lipa” i-a frant inima. Mesajul tulburator postat de barbat

16:50, 14.04.2024 - Dispariție fara urma in Italia. Un barbat de 59 de ani este dat disparut de zeci de zile. Barbatul a plecat de acasa dupa ce inima i-a fost franta de „Dua Lipa”. Se pare ca a cazut in plasa unor escroci care voiau sa puna mana pe banii lui iar de atunci nu a mai fost vazut, scrie observatornews.ro .

Marturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani. Micuțul era cautat de ore bune, de sute de oameni: "L-am auzit..."

18:20, 18.03.2024 - Barbatul care l-a gasit pe Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a facut primele declarații. Micuțul, care era cautat de ore bune de sute de oameni, a fost gasit de trei polițiști la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Copil de doi ani, disparut din Botoșani, gasit dupa 25 de ore de cautari, la care au participat sute de oameni

16:16, 18.03.2024 - Copilul din Botoșani, in varsta de doi ani, a fost gasit in urma cu puțin timp. Acesta disparuse in cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, sute de persoane participand la cautarile organizate de autoritați


Ce parere ai despre aceasta stire?