Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misterul celui mai celebru tablou expus în Muzeul Luvru a fost descoperit. Ce au anunţat experţii

Publicat:

Este cel mai celebru tablou expus in din Paris si milioane de oameni trec anual prin fata lui pentru a admira opera artistului Leonardo da Vinci.

Insa expertii au stabilit oficial ca tabloul descoperit anul trecut este o varianta mult mai veche a celebrului tablou Mona Lisa, de Leonardo da Vinci.



Tabloul descoperit anul trecut este intitulat Mona Lisa din Isleworth si infatiseaza potretul unei femei mult mai tinere decat cea care apare in pictura expusa la .

din Isleworth a fost realizata in 1410-1455…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep joaca pe zgura dupa aproximativ doi ani

20:50, 13.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) va debuta la WTA 125 Paris in compania americancei McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA).Simona Halep e pregatita sa revina in circuitul feminin. E de cateva zile la Paris, unde se joaca turneul WTA 125 numit Trophee Clarins.Tabloul a fost stabilit duminica, iar fostul…

Misterul locului in care a fost pictata Mona Lisa ar fi fost elucidat. Concluzia geologului care a facut descoperirea

11:26, 13.05.2024 - Peisajul din tabloul „Gioconda” de Leonardo da Vinci a starnit dezbateri nesfarsite, unii istorici de arta sugerand ca privelistea a fost imaginara si idealizata, iar altii sustinand ca exista diverse legaturi cu anumite locuri din Italia. Acum, un geolog si istoric de arta renascentista crede ca a…

2 mai: A murit pictorul Leonardo da Vinci. Studiile sale care au dus la dezvoltarea de arme avansate

00:06, 02.05.2024 - Data de 2 mai marcheaza moartea marelui pictor, sculptor și inventator renascentist, Leonardo da Vinci, in urma cu mai bine de cinci secole. In aceeași zi a avut loc intrunirea conducatorilor Revolutiei Romane din Transilvania și s-a stins din viața Ilinca Tomoroveanu, nepoata lui Octavian Goga.

Luvru se straduiește sa imbunatațeasca expunerea celebrei picturi Mona Lisa

19:05, 27.04.2024 - Presedinta Muzeului Luvru, Laurence Des Cars, a anuntat sambata ca se poarta discutii cu Ministerul Culturii pentru a imbunatati conditiile in care este expusa celebra Gioconda a lui Leonardo da Vinci, cu posibilitatea de a o prezenta intr-o sala separata, transmite France Presse.

Muzeul Luvru vrea sa mute Mona Lisa la subsol: „Ar putea pune capat dezamagirii publicului”

15:20, 27.04.2024 - Celebra „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci ar putea fi mutata la subsol. Directorul Muzeului Luvru, Laurence des Cars, spune ca motivul este tocmai dezamagirea turiștilor care nu o pot admira cum trebuie, scrie The Telegraph, preluat de News.ro.

Muzeul Luvru ia in considerare mutarea „Giocondei” la subsol

20:10, 26.04.2024 - Muzeul Luvru ia in considerare mutarea „Giocondei” la subsol. „Mona Lisa”, de Leonardo da Vinci, ar putea fi mutata la subsol, in incercarea de a nu mai dezamagi turistii care nu o pot admira in conditii bune, informeaza The Telegraph, conform News.ro. Directorul Muzeului Luvru, Laurence des Cars, a…

Persoane necunoscute au amenințat ca vor arunca in aer tabloul "Mona Lisa"

19:50, 21.03.2024 - La Paris, persoane necunoscute au amenințat ca vor arunca in aer tabloul "Mona Lisa" al artistului italian Leonardo da Vinci și alte monumente de arta din Luvru. Despre aceasta scrie ziarul Le Figaro cu referire la o sursa din cadrul forțelor de ordine. Potrivit ziarului, miercuri, 20 martie, la poliție…

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.


Ce parere ai despre aceasta stire?