Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MISTERUL a fost DESLUȘIT! Sophia Loren a explicat PRIVIREA plină DE URĂ din decolteul lui Jayne Mansfield

Publicat:

Faimoasa actrița italiana care a ajuns la 80 de ani a explicat pentru prima data expresia sa care a transformat-o la inceputul anilor '60 intr-o adevarata "scorpie" la Hollywood.

„A venit la masa mea. Stia ca toata lumea este cu ochii pe ea. S-a asezat. Era aproape... Priviti fotografia. Unde-mi sunt ochii?”, a declarat intr-un interviu acordat celor de la .

Aceasta a continuat: "Ma holbez la sfarcurile ei si ma tem ca nu cumva sa cada in farfuria mea. Expresia mea este una de teama. Ma tem ca ii va exploda rochia, pur si simplu!".

Foto:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mama a gasit un maxilar in colecția de pietre a fiului. Dupa 22 de ani, misterul a fost deslușit

18:30, 21.04.2024 - La mai bine de 20 de ani dupa ce o mama a gasit un maxilar uman in colecția de pietre a fiului ei, experții in genealogie genetica au deslușit misterul din jurul descoperirii și au identificat ramașițele parțiale ale unui capitan din Corpul pușcașilor marini americani, transmite CNN.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

„Romania prin ochii noștri”, proiect desfașurat la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” din Alba Iulia

12:50, 16.03.2024 - Consiliul elevilor de la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia, reprezentat de eleva Iris Pralea din clasa a VII-a C, a organizat joi, 14 martie 2024, proiectul „Romania prin ochii noștri”. Acesta a avut ca scop dezvoltarea interesului pentru cunoașterea, pastrarea și transmiterea portului popular…

A-nchis ochii cel fara vedere

11:05, 04.03.2024 -  A murit Dinu Sararu. Avea 91 de ani. Cu cateva zile in urma imi telefona sa ma informeze ca in cotidianul „Adevarul" urmeaza sa apara un articol al sau in buna masura dedicat sussemnatului. Ceea ce s-a și intamplat (vezi „Adevarul", 16 februarie 2024). Avea sa fie ultimul ...

Un pește de 12 milimetri emite un sunet la fel de puternic ca cel al unui foc de arma. Misterul deslușit de cercetatori

16:45, 27.02.2024 - Oamenii de știința au dezvaluit ca unul dintre cei mai mici pești din lume, care masoara in jur de 12 mm, poate scoate un sunet la fel de puternic ca cel al unui foc de arma, relateaza The Guardian.

Kremlinul reacționeaza dur dupa atacul lui Biden: 'Vrea sa fie ca un cowboy de la Hollywood! Este degradant pentru America insasi!'

12:05, 22.02.2024 - Kremlinul a declarat joi ca remarca liderului de la Casa Alba, Joe Biden, la adresa presedintelui rus Vladimir Putin nu face cinste SUA si celor care utilizeaza un astfel de limbaj si considera ca a fost o incercare nereusita a presedintelui american de a aparea ca un "cowboy de la Hollywood", relateaza…

Justiția, vazuta prin ochii elevilor, la Tribunalul Arad

17:20, 21.02.2024 - Tribunalul Arad a gazduit miercuri, 21 februarie, acțiunea „Justiția prin ochii unui elev”, parte dintr-o serie de activitati de preventie derulate de Serviciul de probațiune Arad, in perioada 2023-2024, in colaborare cu alte institutii din comunitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?