Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miss World România, Andreea Chiru: felicitări Megan Young VIDEO

Publicat:

, câștigatoarea Miss World România 2013, a terminat concursul Miss World din Bali, acolo unde câștigatoare a fost desemnata , Megan Young. 2013 a transmis un mesaj video românilor, prin intermediul .

La câteva ore dupa finalizarea concursului 2013, desfașurat în Bali, și desemnarea lui Megan Young ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulțumire tuturor celor care au susținut-o.

"Mulțumesc familiei, prietenilor, cunoscuților…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jill Biden i-a transmis un mesaj special lui Carmen Iohannis, dupa vizita la Casa Alba: Nu voi uita niciodata

20:55, 09.05.2024 - „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba”, a postat soția președintelui american Jill Biden. „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba dupa ce, in urma cu doi ani m-ai primit cu amabilitate in Romania”, a scris Jill Biden pe Facebook.

Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:35, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații   (SRI) nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților. Oamenii nu s-au lasat mai prejos…

Romanii s-au dezlanțuit! Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:06, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților.

George Simion a devenit tata. Ce mesaj i-a transmis Ilincai președintele AUR

10:50, 25.04.2024 - La mai puțin de un an de la casatorie, liderul Partidului AUR , George Simion , și soția sa, Ilinca, au devenit parinți. Primul copil al cuplului este un baiat, iar tatal a ținut sa-i transmita mamei un mesaj cu acesta ocazie fericita. “Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat”, a scris Simion pe…

George Simion este in culmea fericiii! Liderul AUR a devenit tatic. Ce mesaj a transmis politicianul

20:30, 24.04.2024 - "Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!" a scris George Simion intr-o postare pe Facebook, pe care a ilustrat-o cu o fotografie a soției sale, Ilinca, pe patul maternitații.Ilinca și George Simion s-au casatorit in august 2022, iar evenimentul a fost transformat intr-o serbare poluara, cu mii de…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?