Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misha, „baricadată” în casă. Ce sfat le cere cântăreața fanilor

Publicat:

Virusul ucigaș din China a determinat mulți oameni sa se inchida in case. Printre vedetele de la noi, și Misha a ales aceasta varianta, ca metoda de precauție. Iata ce sfat le-a cerut artista admiratorilor, in plina pandemie de coronavirus!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, incident pe scena! Cantareața a cazut in timp ce canta și dansa / VIDEO

18:45, 07.05.2024 - Moment neașteptat la unul dintre concertele susținute de Andreea Balan. In urma cu o zi, artista a facut show, ca de fiecare data, doar ca, la un moment dat, a cazut in timp ce canta și dansa. In ciuda acestui incident, cantareața s-a ridicat rapid și a continuat sa faca spectacol.

Oana Radu, ghinion intr-unul din procesele cu fostul soț, Catalin Dobrescu! Cantareața trebuie sa-i dea bani barbatului, dupa ce l-a dus in fața judecatorilor!

12:45, 24.04.2024 - Dupa ce au divorțat amiabil, Oana Radu a inceput razboiul cu fostul ei soț, Catalin Dobrescu! Cantareața i-a deschis trei procese fostului partener de viața, insa se pare ca intr-unul dintre ele are ghinion. Artista a pierdut și e buna de plata! Iata ce s-a intamplat la cel mai recent termen!

Erika Isac, in concert la Turda Arena, in fața a sute de adolescenți. Cantareața nu urca pe scena pe bani puțini - VIDEO

09:15, 15.04.2024 - Dupa lansarea piesei „Macarena”, Erika Isac, in varsta de 24 de ani, a imparțit internetul in doua din cauza limbajului dur folosit pentru descrierea abuzurilor impotriva femeilor. Dupa succesul melodiei, aceasta a fost chemata sa susțina concerte in toata țara, inclusiv in Turda, in acest weekend,…

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?