Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 4. Cum arată Ela în costum de baie. Soția lui Petrică a renunțat la inhibiții și s-a lăsat pozată la plajă

Publicat:

Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, a luat pe toata lumea prin surprindere cu o imagine neașteptata. Soția lui Petrica s-a lasat fotografiata in costum de baie pe litoralul romanesc.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Ela de la Mireasa sezonul 4 dupa ce a ales sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata de soția lui Petrica i-a surprins pe fani: "Sunt maxim..." / FOTO

20:56, 28.05.2024 - Recent, soția lui Petrica Nemes a ales sa faca o schimbare la nivelul feței. Ela, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a decis sa iși puna acid hialuronic in buze. Imaginea publicata recent de tanara pe pagina personala de Instagram a strans sute de like-uri.

Mireasa, sezonul 4. Ela, soția lui Petrica, și-a marit buzele cu acid hialuronic. Cum arata acum tanara

14:35, 28.05.2024 - Ela, soția lui Petrica Nemes, a apelat la o schimbare neașteptata. Fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 4 a decis sa iși mareasca buzele cu acid hialuronic. Imaginea postata de tanara a luat pe toata lumea prin surprindere.

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrica. Cei doi și-au ales parinții spirituali

15:41, 14.03.2024 - Ela și Petrica din sezonul 4 Mireasa și-au ales nașii pentru cununia religioasa. Parinții spirituali ai foștilor concurenți nu sunt deloc straini publicului. Iata ce imagine au publicat tinerii alaturi de ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?