Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 3. Cum s-a lăsat pozat Marian Pavel alături de noua iubită. Tânărul este mai fericit ca niciodată lângă Dana

Publicat:

, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat in mediul online o noua fotografie cu iubita lui. Se pare ca tanarul este mai fericit ca niciodata alaturi de Dana, femeia care l-a cucerit dupa separarea de .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Cum arata acum fiica Amaliei și a lui Radu Bobelica de la Mireasa, sezonul 4. Cum se ințeleg cei doi parinți cei doi, dupa desparțire / FOTO

10:45, 07.03.2024 - La scurt timp dupa ce s-a desparțit de Madalina, Radu Bobelica a reușit sa treaca peste separare, astfel ca și-a refacut rapid viața. Fostul concurent al emisiunii s-a indragostit nebunește chiar de Amalia, fosta iubita a lui John de la Mireasa sezon 4. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cat de mare…

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre intre doamna Ioana și doamna Daniela, dupa o discuție in bucatarie. Ce s-a intamplat

15:20, 27.02.2024 - Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat in bucatarie. Mama Saptamanii voia sa completeze lista de cumparaturi și, dupa ce matușa lui Dediș i-a spus ca nu vrea nimic in mod special, aceasta i-a atras atenția sa aiba grija la igiena.

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata, pregatiri inainte de venirea pe lume a fiului lor. Ce i-au cumparat cei doi copilul lor: „Urați-ne succes” / FOTO

12:15, 11.02.2024 - Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata se pregatesc pentru momentul in care iși vor cunoaște primul copil. Cei doi sunt entuziasmați de noua etapa din viața lor și au inceput deja sa faca pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?