Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”

Publicat:

Giovana a declarat ca dorește sa-l cunoasca pe Sese și s-a oprit la el. Fata de la Mireasa sezon 5 așteapta același lucru din partea lui, insa baiatul are nevoie de timp pentru a face alegerea corecta. Acest lucru nu ii pica deloc bine Giovanei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Surpriza mare! Helmut Duckadam dezvaluie singurii doi oameni cu contract pe viața la FCSB

21:11, 22.03.2024 - Helmut Duckadam, fost director de imagine la FCSB, timp de 10 ani, a oferit informații din spatele ușilor inchise. Vreme de un deceniu director de imagine la FCSB, Helmut Duckadam știe cum funcționeaza mecanismele clubului patronat de Gigi Becali. Capital pentru orice angajat - susține legendarul portar…

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune ca a facut inainte d ea intra in emisiune

16:30, 20.02.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 Cristian l-a acuzat pe Valentin ca ar avea o iubita in afara emisiunii și ca a venit la Mireasa pentru a caștiga premiul in bani. Nepotul doamnei Floarea a negat acuzațiile.

APEL UMANITAR pentru Johann Hentz, cunoscut artist rock. “Avem nevoie de prieteni și de oameni buni.”

10:20, 19.02.2024 - “Cateodata viața ne pune in fața obstacole pe care nu le putem trece singuri. In momentele de cumpana in care sanatatea si chiar supraviețuirea depinde de orice ajutor cat de mic, avem nevoie de prieteni și de oameni buni. Azi, Johann are nevoie de noi. Viața il incearca greu și la 53 de ani diagnosticul…


Ce parere ai despre aceasta stire?