Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Rednic, prima victorie de când a venit pe banca celor de la UTA Arad

Publicat:

Echipa UTA Arad a invins marti, pe teren propriu, scor 1-0, formatia FC Hermannstadt, intr-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 52, din penalti. La o faza in careul sibienilor, balonul l-a atins pe in mana, arbitrul nu a dat nimic initial, dar, chemat din camera VAR, arbitrul a revazut imaginile si a acordat lovitura de pedeapsa. A executat Roger, care a inscris. In minutul 77, a fost transportat la spital, cu ambulanta, dupa ce se prabusise pe teren, conform News.ro.

Fii la curent cu cele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rednic s-a ținut de cuvant, folosește formula de baza. Rareș Pop incepe pe banca cu Dinamo

20:35, 12.05.2024 - Mircea Rednic spunea la conferința de presa de vineri ca va trimite in teren cei mai buni jucatori pe care-i are la dispoziție in jocul... The post Rednic s-a ținut de cuvant, folosește formula de baza. Rareș Pop incepe pe banca cu Dinamo appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sueprliga: Victorie importanta pentru Poli Iasi la Sibiu

17:20, 06.05.2024 - Politehnica Iasi a invins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), luni, in deplasare, intr-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.Unicul gol al partidei a fost inscris de tunisianul Adel Bettaieb (74), cu un sut din careu.

Oțelul Galați caștiga in fața lui FC Hermannstadt cu 1-0 in play-out-ul Superligii

15:50, 28.04.2024 - Formatia Otelul Galati a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, in etapa a 7 din play-out-ul Superligii.Unicul gol al meciului a fost marcat de Yabre, in minutul 3.Din minutul 56, Tales a fost eliminat, iar Otelul a evoluat in 10 jucatori.

Concluziile lui Marius Maldarașanu, dupa ce Hermannstadt a invins-o pe Petrolul: „E o victorie muncita și meritata”

22:26, 25.04.2024 - Marius Maldarașanu (49 de ani), antrenorul de la Hermannstadt, a tras concluziile dupa ce echipa lui a invins-o pe Petrolul, scor 2-0, in runda cu numarul #6 din play-out-ul Superligii. Dupa acest meci, Hermannstadt s-a salvat matematic de la retrogradare. Sibienii se claseaza pe primul loc in play-out,…

FC Hermannstadt – Dinamo 3-0. A revenit pe teren si Dragos Iancu

21:00, 17.03.2024 - Echipa FC Hermannstadt a invins duminica, pe teren propriu, scor 3-0, formatia bucuresteana Dinamo, in prima etapa din play-out-ul Superligii. Dragos Iancu a revenit pe teren dupa aproape sase luni, relateaza News.ro. Sibienii au marcat in minutul 9, prin Ianis Stoica, insa golul a fost anulat de…

Planuri pentru sezonul viitor » Vrea 3 fotbaliști de la Rapid: „Ar avea de caștigat!”

18:35, 16.03.2024 - Mircea Rednic (61 de ani), antrenor celor de la UTA, spera sa se poata baza și sezonul viitor pe fotbaliștii imprumutați de la Rapid. Claudiu Micovschi (24 de ani), Rareș Pop (18 ani) și Catalin Vulturar (20 de ani) sunt fotbaliștii cedați de Rapid sub forma de imprumut ala Arad. Mircea Rednic este…

Superliga: Sepsi OSK Sf Gheorghe și U Cluj ajung la cate 5 meciuri fara victorie

16:56, 25.02.2024 - Sepsi OSK Sf Gheorghe și Universitatea Cluj și-au imparțit duminica punctele in etapa a 27-a a Superligii, remizand 0-0, pe Sepsi Arena. Daniel Popa putea aduce victoria studenților in minutele de prelungire, cand a ratat singur cu portarul. In minutul 82, gazdele au solicitat un penalty, neacordat,…

Victorie cu emoții pentru FC Hermannstadt, 1-0 cu FCU Craiova, in Superliga

19:26, 23.02.2024 - FC Hermannstadt a invins-o cu emotii pe FCU Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe la Sibiu, in primul meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul portughez Ruben Fonseca (88), cu o lovitura de cap, la centrarea lui Raul Oprut.


Ce parere ai despre aceasta stire?