Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Lucescu, indignat de cei care au bombardat Donbas Arena: „Orașul a nimerit pe mâinile mercenarilor, bandiților”

Publicat:

este furios pe cei care au bombardat stadionul echipei Șahtior Donețk, , noteaza .

„Acesta este un razboi ciudat care ne afecteaza pe toți. Suntem foarte ingrijorați de cei care au ramas in Donețk și Lugansk. Armata a plecat din Donețk, iar acum orașul este controlat de oameni inarmați care distrug totul in jur. Și daca autoritațile ucrainene nu mai exista in oraș, de ce nu se opresc jafurile, crimele și actele de vandalism? Orașul a nimerit pe mainile mercenarilor, bandiților, oameni pe care nu sunt in masura sa-i descriu in cuvinte”, a spus…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia anunța ca a ocupat alte doua sate și ca a bombardat obiective militare si energetice din Ucraina

18:30, 08.05.2024 - Armata rusa a anunțat miercuri ca a ocupat alte doua sate ucrainene și ca a lansat o noua salva de drone si rachete in cursul noptii asupra unor tinte militare si sistemului energetic ucrainean "ca raspuns" la atacurile Kievului asupra unor infrastructuri energetice rusesti.

Razboi in Gaza, ziua 212. IDF a ordonat ca zeci de mii de oameni sa evacueze temporar Rafah inaintea unui asalt

09:50, 06.05.2024 - Armata israeliana a ordonat luni ca zeci de mii de persoane din orașul Rafah, situat in sudul Fașiei Gaza, sa inceapa sa plece, semnaland ca o invazie terestra promisa de mult timp ar putea fi iminenta. Anunțul a complicat eforturile de ultima ora ale mediatorilor internaționali, inclusiv ale directorului…

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cum arata Kievul la o zi dupa ce rușii au bombardat orașul cu rachete hipersonice. Cladirea Academiei de Arte a fost distrusa

10:51, 26.03.2024 - Rachetele balistice ale rușilor au avariat case si cladirea Academiei de Arte din Kiev, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. El a spus ca Harkovul se afla inca intr-o situatie deosebit de dificila, in timp ce la Odesa au fost civili raniți in atacurile rușilor.

Armata israeliana, acuzata ca a deschis focul intr-o mulțime care aștepta ajutoare umanitare. 9 oameni au fost uciși

20:05, 23.03.2024 - Ministerul Sanatatii condus de Hamas a anuntat, sambata, ca noua persoane au fost ucise de focuri de arma israeliene asupra unei multimi care astepta sa fie distribuite ajutoare in nordul Fasiei Gaza, relateaza AFP, potrivit News.ro. 

Armata israeliana a bombardat masiv Fașia Gaza, in ajunul Ramadanului. Zeci de oameni au murit in ultimele ore

12:55, 10.03.2024 - Armata israeliana a lansat duminica noi bombardamente asupra Gazei, facand zeci de morti in ajunul Ramadanului si pe fondul unei mobilizari internationale pentru trimiterea de ajutoare umanitare populatiei civile asediate si amenintate de foamete, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Orașul din Moldova cu cea mai scumpa apa și canalizare. Zeci de oameni, in strada: cat a ajuns sa coste metrul cub

08:05, 21.02.2024 - Situația scandaloasa din Barlad a scos in strada 500 de oameni, suparați ca au ajuns sa plateasca din buzunarul lor 18 lei pentru un metru cub de apa, cat și pierderile companiei.Compania de apa se apara și spune ca și-a anunțat consumatorii inca de la finalul anului trecut ca vor plati mai mult pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?