Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miracolul Zidansek: E în semifinalele French Open şi urcă spectaculos în ierarhia WTA

Publicat:

E clar: revelatia probei feminine e sportiva din Slovenia, in varsta de 23 de ani, fara niciun titlu WTA in palmares, care tocmai a patruns in careul de asi, in al doilea al anului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

CS Dinamo s-a calificat spectaculos in semifinalele EHF European League

21:50, 30.04.2024 - CS Dinamo Bucuresti a reusit o calificare spectaculoasa in semifinalele competitiei masculine de handbal EHF European League, dupa ce a invins in deplasare cu echipa daneza Skjern Handbold, cu scorul de 38-34 (20-12), marti seara, in mansa secunda a sferturilor de finala.

Novak Djokovici, sportivul anului la cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus / Lista completa a castigatorilor

01:45, 23.04.2024 - Inca un premiu pentru Novak Djokovici. La cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus, tenismanul sarb a fost desemnat Sportivul Anului, in urma sezonului 2023, in care a castigat al 24-lea Grand Slam, un record, scrie news.ro.El ii succede lui Lionel Messi, castigatorul de anul trecut.

Incredibil! Romania a intors spectaculos soarta intalnirii cu Ucraina

08:40, 14.04.2024 - Revenire fantastica. Romania s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup dupa ce a reușit sa invinga Ucraina, 3-2. In prima zi a confruntarii, tricolorele au fost conduse cu 2-0, dar sambata noaptea au realizat o revenire spectaculoasa. Rezultat in oglinda fața de anul trecut, cand tricolorele…

Jaqueline Cristian, in optimi la WTA Charlestone - Victorie contra unei finaliste de Grand Slam

08:20, 03.04.2024 - Jaqueline Cristian a produs surpriza și s-a calificat in optimile de la WTA Charlestone, sportiva noastra trecand de Madison Keys (favorita 8, finalista de Grand Slam) dupa un meci electrizant, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Nadal, nu stii niciodata ce va face

19:10, 12.03.2024 - Rafael Nadal este asteptat sa participe la turneul ATP de la Monte Carlo (7-14 aprilie), inainte de o eventuala prezenta la Roland Garros in iunie, au anuntat organizatorii, marti, scrie AFP. „Nu stii niciodata ce va face, dar l-am vazut antrenandu-se cu staff-ul sau pe un teren privat la Larry Ellison…

Reacție vehementa dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Dopajul ramane”

17:15, 06.03.2024 - Reacțiile continua sa apara dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep (de la 4 ani la 9 luni), iar medicul Pompiliu Popescu vine cu o poziție inedita in privința dopajului dublei campioane de Grand Slam.

SCM Timisoara va juca in semifinalele Alpe Adria Cup cu gazda turneului Final Four

10:20, 22.02.2024 - „Leii din Banat” si-au aflat adversara din primul meci al Final Four-ului Alpe Adria Cup. SCM Timisoara, care si-a castigat grupa in competitia euroregionala, va evolua in semifinale cu OCS Capital Bulls, gazda turneului de la Kapfenberg. Timisorenii au pierdut marti seara ultimul joc din prima faza…

Cazul de dopaj al Simonei Halep, comparat cu cel al lui Adrian Mutu: „El a ieșit cu fruntea sus”

14:15, 14.02.2024 - Simona Halep a fost audiata timp de trei zile la TAS, dar Pompiliu Popescu nu crede in revenirea acesteia pe terenul de tenis. Fostul medic al echipei naționale de fotbal a Romaniei a vorbit despre greșeala comisa de dubla caștigatoare de Grand Slam și a comparat cazul ei cu cel al lui Adrian Mutu.


Ce parere ai despre aceasta stire?