Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul ucrainean al Apărării prezintă trei scenarii pentru sfârșitul războiului

Publicat:

Ministrul ucrainean al Apararii, , a numit trei posibile scenarii pentru incheierea razboiului cu Rusia, potrivit .

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Diplomații britanici, interziși in

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a „deteriorat”. Fortele Kievului se retrag din mai multe localitati din zona Donetk

18:05, 28.04.2024 - Comandantul-sef al fortelor ucrainene, Oleksandr Sirski, a transmis duminica, intr-o postare pe Facebook, ca situatia de pe front s-a "deteriorat" si trupele ruse au inregistrat "succese tactice" in mai multe zone, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres."Rusia ataca activ de-a lungul liniei frontului…

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

Avertismentul lui Ben Wallace: „Inghețarea razboiului din Ucraina nu e o garanție. Rusia s-ar reinarma și s-ar intoarce mai tarziu”

09:15, 26.04.2024 - Fostul ministru al Apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, citata de Agerpres.

Germania: Eroarea unui participant la discuție a dus la interceptarea Rusiei

23:10, 05.03.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a declarat marți (5 martie) ca un participant la un apel militar, la nivel inalt, asupra Ucrainei, interceptat de Rusia, s-a alaturat din greșeala printr-o linie nesecurizata, iar sistemele de comunicații germane nu au fost compromise, potrivit Reuters.…

Șeful spionajului militar ucrainean recomanda civililor sa ocoleasca podul Kreci. „Forțele speciale ucrainene sunt deja in Crimeea”

15:25, 25.02.2024 - Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului ucrainean al Apararii (GUR), Kirilo Budanov , a spus ca pe rușii ii așteapta noi surprize in Crimeea și a recomandat ca civilii sa nu foloseasca Podul Kreci ce leaga Peninsul Crimeea de Rusia, informeaza Zerkalo Nedeli.

Rusia a amenințat ca va dobori avioane franceze care patruleaza zona Marii Negre

15:50, 22.02.2024 - Ministrul francez al Apararii, Sebastien Lecornu, susține ca rușii au amenințat ca vor dobori avioanele de patrulare franceze din zona Marii Negre, potrivit Sky News, conform News.ro. Sebastien Lecornu a catalogat amenințarile, care vizeaza avioanele care patruleaza in spațiul aerian internațional,…

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?