Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministru rus al Justiției: Care instituție este mai importantă CEDO sau CC?

Publicat:

Hotararile Curții Europene a (CEDO) sunt importante și sunt respectate de sistemul judiciar rus, cu toate acestea ele au un caracter de recomandare. De aceasta parere este Ministru Justiției al Federației Ruse, , informeaza UNIMEDIA cu referire la podrobnosti.ua.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Breaking: CEDO are un nou președinte

21:35, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

CEDO condamna Elveția intr-o hotarire istorica

16:16, 09.04.2024 - Intr-o decizie care poate crea un important precedent la nivel mondial, CEDO a decis ca Guvernul elvețian a incalcat drepturile omului, pentru ca nu și-a indeplinit obligațiile asumate de reducere a emisiilor de carbon care determina schimbarile climatice, transmite CNN. Curtea Europeana a Drepturilor…

Bașcana Gagauziei s-a intalnit cu Vladimir Putin la Soci: Guțul s-a plans „pe acțiunile ilegale ale autoritaților din Moldova”

09:00, 07.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, s-a intalnit cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, in cadrul „Festivalului Internațional al Tineretului”, desfașurat la Soci, Rusia. Despre aceasta a anunțat guvernatoarea pe rețele, unde a postat și o fotografie cu liderul rus.

CEDO deschide o noua investigație in cazul inchisorii CIA din Lituania folosita pentru torturarea teororiștilor

17:11, 04.03.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a comunicat Lituaniei ca a deschis o investigatie intr-un nou caz din seria celor legate de programul inchisorilor secrete create de CIA in mai multe tari, unde ar fi fost detinuti si maltratati suspecti de terorism in urma atacurilor de la 11 septembrie…

Ce condiții punitive de „pace” a vrut sa impuna Putin Ucrainei

13:45, 01.03.2024 - Un proiect de incetare a ostilitaților dorit de regimul de la Moscova la inceputul invaziei din Ucraina arata ca țara vecina risca, in cazul in care il accepta, sa accepte un rapt teritorial și sa devina un satelit al Federației Ruse.

Aleksei Navalnii „a murit din cauze naturale”, a anunțat șeful informațiilor militare ucrainene, Kirilo Budanov

08:31, 26.02.2024 - Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apararii din Ucraina, Kirilo Budanov, a declarat ca liderul opoziției ruse Aleksei Navalnii a murit din cauze naturale in penitenciar, scrie site-ul canalului digital de televiziune ucrainean Hromadske.Budanov a raspuns unei intrebari puse de un…

Marcel Ciolacu: Maine anunțam tot calendarul de alegeri

16:25, 20.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca in urma discuțiilor din Coaliție, una dintre solutii este o alianta electorala sau o alianta politica, care sa dea „stabilitate Romaniei”, scrie Hotnews. Președintele PSD a ținut sa precizeze ca „nu exista partide care sa poata obține majoritatea pentru…

Victorie importanta pentru Gigi Becali: ”O veste pe care o aștept de 10 ani”. Ce s-a intamplat cu dosarul Valiza

14:45, 20.02.2024 - Gigi Becali a obținut o victorie importanta! Latinfundiarul din Pipera a așteptat aceasta veste de mai bine de 10 ani. Ce s-a intamplat cu dosarul Valiza. Verdictul dat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).


Ce parere ai despre aceasta stire?