Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miniştrii Economiei şi Finanţelor din zona euro vor analiza situaţia economică şi măsurile pentru ieftinirea energiei

Publicat:

si Finantelor din zona euro (Eurogrup) vor analiza luni situatia economiei europene si cum ar putea fi ajustate masurile nationale pentru franarea scumpirii energiei, cu scopul de a evita subventiile generalizate care pot alimenta inflatia, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres. Citește și: UE solicita tuturor parților sa ia masuri concrete pentru a limita […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situația economica a Romaniei, discutata la Washington: 'Consolidarea fiscala', pe lista masurilor pentru guvernul de la București

10:55, 20.04.2024 - Marile agenții internaționale de rating financiar au reconfirmat perspectiva stabila a Romaniei, dar asta nu inseamna ca nu exista loc de crestere, afirma ministrul Finantelor, Marcel Bolos, citat de Agerpres, dupa ce a discutat, la Washington, cu reprezentanti ai agentiilor de rating S&P si Moody's,…

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ziua și recordul pentru gramul de aur

09:35, 03.04.2024 - La inceputul saptamanii, prețul gramului de aur atingea un record de 333,3834 lei. Acesta a rezistat doar o zi... The post ANALIZA ECONOMICA Ziua și recordul pentru gramul de aur first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA A șasea ședința consecutiva de depreciere a cursului euro

19:25, 13.03.2024 - Moneda naționala a ramas cea mai stabila din regiune fața de euro, in timp ce dolarul și francul elvețian au cunoscut creșteri ale cursului. The post ANALIZA ECONOMICA A șasea ședința consecutiva de depreciere a cursului euro first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști?

22:00, 21.02.2024 - Moneda naționala a profitat de reducerea aversiunii fața de risc. Cursul euro a scazut de la 4,9771 la 4,9759 lei iar cotațiile au coborat la 4,975 – 4,977 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști? first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Dolarul a crescut ușor

19:10, 14.02.2024 - Leul nu a fost afectat la jumatatea saptamanii atat de creșterea inflației din ianuarie atat pe plan local cat și in Statele Unite. Majorarea prețurilor din SUA a avut ca efect ieșiri de pe activele considerate riscante precum moneda unica sau cele de la marginea zonei euro. Astfel, media monedei maghiare…


Ce parere ai despre aceasta stire?