Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minciunele la farfurie! Bune de te lingi pe degete!

Publicat:

Minciunele delicioase, minciunelele pufoase, minciunele moi la interior și aspectuase la exterior. Vrei sa le incerci? Daca da, atunci ai nevoie de urmatoarele ingrediente: – un pahar de chefir (iaurt) – 0.5 pahar de zahar – 1-2 oua – faina – un pachețel de praf de copt (la 0.5 kg de faina) – zahar pudra pentru presarare Mod de preparare: Amesteca toate ingredientele și framanta un aluat moale. Acopera-l cu un prosop și lasa-l sa stea timp de cel puțin 30 de minute. Intinde aluatul intr-un dreptunghi și taie-l fașii. Fa taieturi in mijlocul fașiilor și treci aluatul prin ele. Prajește minciunelele

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pogacele cu cașcaval

09:11, 08.05.2024 - Pogacele sau idei de aperitive pe care poți incerca sa le faci acasa. Mini turte cu umplutura de branza sau cașcaval cu semințe presarate deasupra. Rețeta este foarte ușor de facut, așa ca iata de ce ingrediente ai nevoie.Pogacile sau turtele coapte cu umplutura pot fi servite in orice moment al zilei.…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Gustari dulci din resturile de la masa de Paste. Retete delicioase si usor de preparat

15:40, 06.05.2024 - Cu siguranta, este minunat sa transformi ingredientele ramase de la sarbatoarea de Paste in delicioase prajituri sau dulciuri.Iata cateva retete delicioase si usor de preparat:1. Placinta cu mere si scortisoara:Ingrediente: Aluat de placinta poti folosi aluat ramas de la cozonac sau alte deserturi Mere…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Hurduzeu: Inflația este sub control!

08:00, 19.03.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Asta ne asigura șeful social-democraților carașeni, care vorbește deja despre o stabilitate financiara! „BNR confirma ca, daca nu se luau masurile promovate de PSD, privind plafonarea prețurilor la energie și limitarea adaosurilor comerciale la alimente, astazi inflația ar fi fost de…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?