Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mină antitanc descoperită de salvamontiştii din Buşteni pe un traseu din Masivul Bucegi

Publicat:

O echipa a care vineri facea lucrari de reparatii si amenajare pe traseul - din a descoperit, in padure, un mina antitanc.

Potrivit sefului , , munitia a fost gasita in padure, intr-o valcea. Salvamontistii au lasat munitia acolo unde au descoperit-o si au anuntat autoritatile abilitate sa preia si sa detoneze explozibil.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O bomba de aviație de 100 de kilograme a fost descoperita pe un teren din Satu Mare. Avertismentul specialiștilor

19:01, 22.05.2024 - O bomba de aviație, care cantarește 100 de kilograme, a fost descoperita, miercuri, in Satu Mare. Muniția neexplodata a ieșit la suprafața in urma unor lucrari de excavare și nivelare a unui teren din oraș. Pompierii au fost cei care au ridicat explozibilul și urmeaza sa-l distruga, scrie Presa SM.

Salvamontiștii care il cauta pe barbatul din Olt disparut de o saptamana au gasit pe munte cadavrul unui american

08:40, 21.04.2024 - Salvamontiștii din Argeș și Valcea care il cauta pe un barbat din Dragașani dat disparut de o saptamana dupa ce a plecat pe munte au gasit cadavrul unui cetațean american. Ei au anunțat procurorii și polițiștii.

Inecate intr-un baraj de pe raul Olt

17:41, 09.04.2024 - Salvamontistii din Gorj au gasit-o, marti, 09 aprilie, pe femeia inecata intr-un baraj de pe raul Olt in urma cu aproximativ doua saptamani si au extras trupul neinsuflețit al acesteia din apa, potrivit Salvamont Romania. „Persoana a fost gasita de colegii de la Salvamont Gorj. Imediat va incepe procedura…

Salvamontiștii clujeni au fost solicitați și in acest weekend

14:11, 25.03.2024 - Chiar daca pare ca s-a incheiat sezonul, salvamontiștii clujeni sunt solicitați in continuare inclusiv in zona partiilor din județ, Baișoara-Buscat. De altfel acolo mai este și singura partie pe care inca se mai poate schia și la aceasta ora. Potrivit Salvamont Romania au fost mai multe solicitari in…

Un tanar a amenințat ca se spanzura in padure. Salvamontiștii l-au gasit dormind intr-o casa

19:45, 17.03.2024 - Un tanar s-a certat, duminica, cu concubina și a amenințat ca merge in padure sa se spanzure. Alertați, salvatorii montani l-au catat pe acesta timp de cinci ore, iar, in final, l-au gasit dormind intr-o casa din localitatea in care are domiciliul.

Deputatul Cristian Buican: Amendamentele la Legea pentru completarea Codului Silvic au fost adoptate de Parlament! Soluțiile pentru moștenitorii de paduri fara succesiune

09:00, 14.03.2024 - Cristian Buican, deputat si presedinte PNL Valcea: „Este oficial: Amendamentele la Legea pentru completarea Codului Silvic au fost adoptate de Parlament! “Soluțiile pentru moștenitorii de paduri fara succesiune au fost votate de Camera Deputaților. Eram in situația in care o persoana moștenitoare a…

Risc mare de avalanse, evaluat la gradul 4, in Muntii Bucegi si Fagaras. Recomandarile salvamontistilor

23:15, 13.03.2024 - Salvamontistii avertizeaza ca riscul de producere a unor avalanse in Muntii Fagaras si in Masivul Bucegi este foarte ridicat și recomanda turistilor sa evite „orice activitate” in aceste zone.


Ce parere ai despre aceasta stire?