Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miki Love a mixat cu sânii la vedere

Publicat:

Topless DJ-ita a facut senzatie in , la megapetrecerea , unde a mixat, spre bucuria barbatilor prezenti in club in sanii goi.

Prezentatoarea de la "Goluri si Goale" sustine ca ii place sa mixeze topless depoarece "asa m-am afirmat si asa vreau sa continui o buna perioada de timp", a spus aceasta marturisind ca nu a copiat niciun alt Dj din afara cu acest stil... doar s-a inspirat. Superba romanca a fost sustinuta de trupa care alaturi de care a facut un show erotic spectaculos.

Foto 1 din 6

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini noi din casa Andreei Esca. Baiatul ei a aratat „chestii folositoare” din vila, iar fanii au reacționat: „Zici ca e muzeu”

15:30, 19.04.2024 - Aris Eram s-a filmat in casa parinților sai și a aratat ce obiecte decorative au aceștia in vila din Snagov. Andreea Esca și Alexandre Eram au in reședința lor inclusiv o pompa de benzina. Prezentatoarea de știri Andreea Esca și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, locuiesc impreuna intr-o vila…

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Irina Fodor spune ce probleme are la filmarile Asia Express 2024: „Cred ca pun din gradele astea in bagaj, sa mai aduc și acasa”

14:55, 11.03.2024 - Irina Fodor a recunoscut in cea mai recenta postare pe rețelele de socializare ca are o mare problema la filmarile emisiunii „Asia Express 2024”. Prezentatoarea s-a plans pe internet, iar fanii au reacționat: „Clima asiatica iți priește”. In urma cu mai bine de o saptamana, Irina Fodor a plecat la Asia…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Cosmin Matei, dupa reușita superba cu Voluntari: „Am dat goluri mai frumoase” » Ce a spus despre faza penalty-ului

19:40, 04.03.2024 - Cosmin Matei (32 de ani) a fost unul dintre jucatorii remarcați in partida caștigata de echipa sa, Sepsi OSK, in fața lui Voluntari, scor 4-0, in etapa #29 din Superliga. Mijlocașul a oferit prima reacție dupa succesul care ii menține pe covasneni in lupta pentru play-off. Fostul jucator al lui Dinamo…

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.

Razvan Fodor, declarație de dragoste pentru Irina Fodor, in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024 / FOTO

14:45, 29.02.2024 - Razvan Fodor i-a facut o declarație de dragoste soției lui, Irina Fodor, chiar in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024. Momente emoționante inainte de plecare.


Ce parere ai despre aceasta stire?