Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație. Cum a arătat mireasa și ce rochie a îmbrăcat

Publicat:

Miki de la K-pital, pe numele ei real , se afla de 18 ani intr-o relație cu , insa n-au ajuns niciodata la altar. Cei doi au luat decizia de a-și uni destinele. Au facut-o doar in fața ofițerului de stare civila.La preot au ajuns in urma cu... The post Miki de la K-pital s-a maritat, dupa 18 ani de relație. Cum a aratat mireasa și ce rochie a imbracat appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Cu ce se ocupa Miki de la K-pital de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. „Din asta traiesc”

18:00, 27.03.2024 - Miki de la K-pital s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu cativa ani, iar de atunci a fost vazuta tot mai rar in public. Artista s-a casatorit in 2021 și și-a dedidat timp familiei. Prezenta la Star Matinal in aceata dimineața, artista a povestit cum decurge o zi din viața ei și cum ii merge…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?