Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Petre își aniversează ziua de naștere. Ce mesaj a primit de la diva de la Monaco

Publicat:

iși aniverseaza ziua de naștere. Celebrul coregraf a fost primit un mesaj de la , cea care ii este colega la emisiunea Uite cine danseaza!. este un celebru dansator și coregraf din țara noastra, cunoscut pentru exigența sa atunci cand vine vorba de dans. Pe 28 martie acesta iși aniverseaza ziua de naștere. Marți, juratul de la Uite cine danseaza! implinește 38 de ani. este casatorit de mulți ani cu . Cei doi, care au decis sa-și uneasca destinele dupa șapte ani de relație, au impreuna o fetița.   iși aniverseaza ziua de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Cel mai ciudat mesaj pe care l-a primit Catalin Bordea. A venit din partea familiei: ”Empatie zero”

00:00, 26.03.2024 - Catalin Bordea se poate lauda cu succesul pe careil are in Romania. Este cunoscut de toata lumea și indragit pentru glumele pe care le face. Cu toate ca mereu a fost susținut de familia sa, bunica i-a transmis un mesaj neașteptat, venind din partea intregii familii.

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Știrile Antena Stars. Care este cel mai important marțișor pe care Andreea Marin l-a primit! Vedeta, mesaj emoționant pentru femei: ”Sa se prețuiasca...” / VDIEO

14:50, 01.03.2024 - Andreea Marin este o susținatoare a femeilor și un exemplu demn de urmat de feminitate și eleganța. Vedeta le-a transmis tuturor femeilor din Romania un mesaj emoționant și a dezvaluit care este cel mai important marțișor pe care l-a primit pana acum!

Ce mesaj a primit Cristi Tanase de ziua lui de naștere din partea soției. Adina Maria l-a ținut pe fostul fotbalist la ușa, in urma cu o saptamana / FOTO

17:25, 20.02.2024 - Saptamana trecuta, Cristi Tanase a intrat in atenția tuturor, dupa ce a fost filmat in timp ce era cazut pe holul blocului in care locuiește cu sange la gura și vorbind cu dificultate. Astazi, cu ocazia zilei sale de naștere, soția lui i-a transmis un mesaj cu totul special. Iata postarea facuta de…


Ce parere ai despre aceasta stire?