Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Apostolache acuză presiuni din partea unor instituții deconcentrate

Publicat:

Candidatul ARD acuza mai multe instituții deconcentrate ca pun presiune asupra agenților economici care il susțin, facand controale la respectivele firme, in replica prefectul spunand ca afirmațiile sunt „atacuri nefondate la instituțiile statului", iar controalele sunt „normale".

Citeste articolul mai departe pe e-ph.ro…  

Sursa articol: e-ph.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Procurorul-șef al CPI acuza presiuni politice - I s-ar fi spus ca instanța a fost construita pentru Africa și 'huligani ca Putin', nu pentru Occident

14:51, 21.05.2024 - Karim Khan, procurorul-șef al Curții Penale Internaționale (CPI), spune ca unii lideri politici i-au spus ca CPI a fost construita pentru Africa și pentru "huligani ca Vladimir Putin", președintele rus.

Scandalul dintre Piedone și postul tv Realitatea continua. Edilul acuza ca este urmarit de o 'presa mafiota'

12:56, 18.05.2024 - Candidatul la primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone acuza Realitatea Plus de practici mafiote, precizand ca a fost declanșata o adevarata operațiune impotriva sa. Edilul susține ca au fost sesizați procurorii și a fost chemata o ambulanța acasa la el.

Se incinge lupta pentru Primaria Brașov - AUR și-a schimbat candidatul și acuza un blat PNL-USR

17:06, 19.04.2024 - AUR are un nou candidat la Primaria Brasov, deputatul Dan Tanasa inlocuind-o in cursa pentru functia de primar al municipiului pe Gabriela Urse, sefa departamentului de comunicare al filialei.

Liberalii din Argeș acuza PSD de ipocrizie: „Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Minzina la primaria Calinești”

13:05, 18.04.2024 - Liberalii din Argeș acuza PSD și pe Ion Minzina de ipocrizie și „atitudine sfidatoare fața de cetațeni” pentru susținerea lui Mihai Georgescu, „exclus din PSD pentru fapte penale”, pentru un nou mandat la Primaria Calinești.

Marian Morar il acuza pe primarul Dorin Lojigan ca face campanie ilegala, pe banii comunitații

07:45, 10.04.2024 - Candidatul AUR la Primaria Campia Turzii, Marian Morar, a postat aseara un mesaj in care il acuza pe primarul Dorin Lojigan de faptul ca ar face campanie electorala cu elevii de clasa a XII-a, pe care i-a dus in ”excursie” cu autobuzul, pentru a vedea ”marile realizari”. Marian Morar spune ca o astfel…

Cirstoiu il acuza pe Nicusor Dan ca traieste din proiectele „lasate la cheie” de Gabriela Firea: „Zero noi proiecte pentru Bucuresti”

10:15, 01.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, il acuza pe Nicușor Dan ca nu a demarat proiecte noi in timpul administrației sale și „traieste din proiectele lasate la cheie si fondurile europene atrase de Gabriela Firea”.

Poștașii au intrat in greva generala. Sindicatul acuza presiuni din partea conducerii

08:45, 01.04.2024 - Blocul Național Sindical, prin Sindicatul Lucratorilor Poștali din Romania, a anunțat ca incepand cu data de 1 aprilie, de la ora 00.00 au demarat greva generala in cadrul Companiei Posta Romana.

Greva cu scandal la Poșta Romana: Sindicaliștii acuza „presiuni”. Compania a trimis angajați de la București, pentru a inlocui protestatarii Cluj

07:55, 01.04.2024 - Sindicaliștii Poștei Romane care au intrat in greva raporteaza, luni dimineața, presiuni din partea conducerii instituției, care ar fi trimis angajați de la București sa ii inlocuiasca pe cei de la HUB-ul Logistic și Curierat Regional Cluj, care au intrat


Ce parere ai despre aceasta stire?