Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Bîrzilă, despre războiul din spatele camerelor: "Populaţia e speriată, dar unită. Mi-au dat lacrimile şi când am văzut cum s-au mobilizat"

Publicat:

De cand razboiul din Ucraina a devenit o realitate, se afla pe baricade alaturi de colegii de la Antena 3, cu transmisii live 24/24. Uneori, suferinta e insa greu de dus sau de povestit in cuvinte, chiar si de un jurnalist cu experienta. 3 si-a deschis sufletul si ne-a vorbit despre emotiile care o incearca in aceste zile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Avertisment extrem de dur pentru Ucraina: Ajutorul primit de la SUA ar putea fi ultimul. Nu pot caștiga militar razboiul in niciun fel (Analiști)

18:16, 27.04.2024 - Analiștii militari spun ca Ucraina ar trebui sa foloseasca cu prudența cel mai recent pachet de ajutor american de 61 de miliarde de dolari, ca și cu ar fi ultimul pe care țara l-ar primi, scrie Business Insider.

Ce inseamna ca Ucraina sa piarda razboiul cu Rusia. Trei scenarii

08:05, 20.04.2024 - Ajutorul militar al SUA pentru Ucraina ar putea fi aprobat in acest weekend de congresmenii americani, urmand ca legea sa se intoarca in Senat. Sunt primii pași pentru deblocarea celor 60 de miliarde de dolari pentru reaprovizionarea Kievului cu muniții și arme. Intarzierea ajutorului luni bune a facut…

Razboiul din Ucraina s-ar putea transforma in al Treilea Razboi Mondial? Mana dreapta a lui Lavrov: 'Trebuie sa-i intrebati chiar pe membrii Alianței'

18:25, 04.04.2024 - Relatiile dintre Rusia si NATO se inrautatesc, insa Moscova nu are intentia de a intra intr-un conflict cu o tara membra a NATO, a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Grusko, intr-un interviu publicat joi, relateaza Reuters, conform AGERPRES.

Forța de raspuns NATO poate intra in Romania

16:55, 26.03.2024 - Plenul reunit al Parlamentului a luat act, in sedinta de marti, de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care Legislativul este informat ca Forta de reactie a NATO poate intra, stationa sau tranzita Romania in scopul pregatirii si/sau desfasurarii de operatii militare, daca va fi cazul, in anul…

Șeful diplomației UE: 'Un razboi cu Rusia nu este iminent. Dezaprob exagerarile care sperie inutil populația'

18:05, 21.03.2024 - Inaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a declarat joi ca un ipotetic razboi al Rusiei impotriva tarilor blocului comunitar "nu este iminent" si a cerut sa inceteze exagerarile pe acest subiect, transmite agentia EFE. "Indemnul catre europeni de a fi constienti de provocarile…

Un jurnalist rus a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

09:35, 07.03.2024 - Un jurnalist si blogger rus, Roman Ivanov, a fost condamnat miercuri la sapte ani de inchisoare pentru ca a postat pe retelele sociale mesaje care criticau asaltul asupra Ucrainei, intr-un nou exemplu de represiune in Rusia, transmite News.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 731. Localitati evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse - LIVE TEXT

08:10, 24.02.2024 - Potrivit sursei citate, evacuarea obligatorie a populatiei din Kindrashivka si Kurylivka se impune ca urmare a refuzului localnicilor de a parasi satele, in ciuda riscurilor militare iminente, scrie agerpres.ro.''Continua evacuarea obligatorie a populatiei din unele localitati din raionul Kupiansk.…


Ce parere ai despre aceasta stire?