Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mierea care este leac pentru regenerarea celulelor hepatice. Ce spune Lidia Fecioru despre acest remediu natural: „E aur”

Publicat:

Un tip de miere este leac pentru regenerarea celulelor hepatice, iar a vorbit despre beneficiile pe care le aduce aceasta miere. Bioenergoterapeuta a explicat totul despre acest remediu natural. Iata ce a declarat specialista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

De ce e bine sa bei ceai boldo. Remediu natural cu multe beneficii

09:45, 10.04.2024 - Descopera puterea vindecatoare a ceaiului boldo! Cu o istorie bogata in utilizare medicinala, acest remediu natural se evidențiaza din ce in ce mai mult ca o opțiune eficienta pentru imbunatațirea sanatații hepatice și digestive.

Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un ceai este benefic pentru aceasta problema

20:20, 07.04.2024 - Este cunoscut faptul ca Lidia Fecioru ofera ajutor tuturor persoanelor cu remediile naturale pe care le propune pentru imbunatațirea sanatații. Recent, bioenergoterapeuta a discutat despre ceaiul care amelioreaza tusea. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Lidia Fecioru, clipe groaznice la nunta! Bioenergoterapeuta a aflat ca amanta soțului era insarcinata in ziua evenimentului: „Imi cautam vina...” / VIDEO

16:55, 06.03.2024 - Lidia Fecioru a trecut prin clipe groaznice la nunta! Bioenergoterapeuta a aflat ca amanta soțului era insarcinata in ziua evenimentului! Care a fost cea mai grea schimbare pe care a facut-o vreodata, de fapt.

Mihaela Bilic, incantata de un desert natural care ajuta și la constipație

20:51, 15.02.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic și-a uitat bolul cu micul dejun in frigider. Pusese și prune uscate, voia un iaurt cu fructe facut in casa. S-a ales cu un desert natural peste așteptari! Intr-o postare pe Facebook explica in detaliu cum se face. Deloc complicat! ”A meritat”, spune nutriționistul.…

Lidia Fecioru, leac natural pentru carcei. Ce tratament a oferit bioenergoterapeuta: „Este indicat...”

21:10, 10.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru rezolva multe probleme de sanatate cu remedii naturale. De aceasta data, bioenergoterapeuta a oferit un leac natural pentru carcei. Iata ce tratament folosește specialista!


Ce parere ai despre aceasta stire?