Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Microsoft nu mai accepta plati in bitcoin

Publicat:

Microsoft a incetat sa mai accepte plati in bitcoin, a raportat si au confirmat utilizatorii de pe Reddit, decizia fiind un raspuns la comisioanele ridicate de tranzactie si la volatilitatea pretului criptomonedei.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Microsoft va lansa urmatorul "Call of Duty" prin serviciul de abonament

08:20, 19.05.2024 - Microsoft intentioneaza sa lanseze urmatoarea editie a jocului video ”Call of Duty” prin serviciul sau de abonament, intr-o abatere de la practica sa indelungata de a-l vinde doar independent, a declarat o sursa familiarizata cu problema, citata de Reuters.

Neuralink cauta a doua persoana care sa-i testeze implantul cerebral. Elon Musk anunța ca se accepta cereri

23:11, 17.05.2024 - Startup-ul de implanturi cerebrale al lui Elon Musk, Neuralink, accepta cereri pentru al doilea participant la Studiul PRIME, pentru a-și testa dispozitivul pe un creier uman, a transmis miliardarul vineri, pe rețeaua X. Anunțul vine la aproape cinci luni dupa ce Neuralink a reușit primul implant cerebral…

Lavrov: Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace

18:50, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Microsoft și OpenAI planuiesc un proiect de baze de date de 100 de miliarde de dolari

11:30, 31.03.2024 - Microsoft și OpenAI lucreaza la planuri pentru un proiect de baze de date care ar putea costa pana la 100 de miliarde de dolari și care ar putea include un supercomputer de inteligența artificiala.

Avertismentele cu privire la pericolele imaginilor generate de AI se multiplica

15:55, 07.03.2024 - Avertismentele cu privire la riscurile pe care le prezinta pentru democratie si societate instrumentele de inteligenta artificiala (AI) generativa se inmultesc, un ONG si un inginer Microsoft indemnand gigantii din domeniul digital sa isi asume responsabilitatea.

APIA a inceput autorizarea la plata a ajutoarelor naționale tranzitorii in sectorul vegetal

06:15, 26.02.2024 - In conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr.125/16.02.2024 pentru aprobarea plafoanelor alocate ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal, pentru anul de cerere 2023, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura  a inceput procesul de autorizare la plata a acestor scheme,…


Ce parere ai despre aceasta stire?