Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mick Jagger, la primul concert al trupei The Rolling Stones după operaţia sa pe cord

Publicat:

In varsta de 75 de ani, solistul trupei a alergat si a sarit pe scena ingusta amenajata in interiorul stadionului din Chicago.

Formatia britanica, infiintata in urma cu peste 50 de ani, a deschis show-ul cu piesa "", ce a fost urmata de cantecul "Let's Spend the ".

"E minunat sa ma aflu din nou pe - pentru a opta oara", a declarat Mick Jagger, inainte de a interpreta al treilea cantec din program, "".

Toti cei patru membri ai trupei au depasit pragul varstei de 70 de ani. Chitaristul…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera pe aeroportul din Cluj: Primul zbor Zurich-Cluj-Napoca a avut loc astazi

13:45, 28.03.2024 - In aceasta dimineața s-a inregistrat o premiera pe aeroportul clujean, primul zbor Zurich-Cluj-Napoca operat de compania Swiss International Air Lines Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunța debutul noilor zboruri spre Zurich, operate in premiera absoluta de o noua companie aeriana prezenta…

VIDEO Meciuri atractive in optimile feminine - Rezultatele zilei la WTA Miami

10:45, 24.03.2024 - Turneul WTA de la Miami a ajuns parțial in faza optimilor (multe dintre meciuri au fost amanate din cauza ploii), iar nume importante dintre favorite se afla deja in turul patru al competiției din Florida.

SORANA CIRSTEA JOACA IN TURNEUL DE LA MIAMI

07:00, 18.03.2024 - Turneul WTA 1000 de la Miami, programat in perioada 19-31 martie, suscita un mare interes din partea fanilor tenisului romanesc, ținand cont ca Simona Halep și-a anunțat revenirea pe teren la concursul din SUA. Turneul de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 17,6 milioane de dolari, va fi…

Descrierea pe care i-au facut-o americanii Simonei Halep inaintea revenirii pe teren la Miami

22:00, 15.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) va lua parte in perioada urmatoare la turneul WTA de la Miami.Doar pentru participarea la turneul WTA de la Miami, care va putea fi urmarit in perioada 19-31 martie in direct la Digi Sport, Simona Halep va incasa o suma considerabila.Simona Halep a primit un wild card pentru…

(video) „Hulk de Moldova”, Ion Cuțelaba, apariție spectaculoasa la turneul UFC 299

19:45, 09.03.2024 - Luptatorul moldovean Ion Cuțelaba, cunoscut și ca „Hulk de Moldova”, v-a lupta in aceasta seara la Miami la turneul UFC 299. La categoria semigrea luptatorul moldovean Ion Cutelaba v-a intra pe ring cu brazilianul Filipe Lins.

Simona Halep a primit un wild card la turneul de la Miami

19:55, 06.03.2024 - Simona Halep a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care incepe pe 17 martie, scrie Antena 3, preluata de News.ro.. Invitatia a venit a doua zi dupa ce TAS a decis sa reduca suspendarea sportivei de la patru ani la noua luni.

EXCLUSIV | Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Miami care incepe pe 17 martie

17:55, 06.03.2024 - Simona Halep a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care incepe pe 17 martie, la o zi dupa ce TAS a decis ca sportiva din Constanta sa revina pe teren, reducandu-i pedeapsa pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Turneu european și videoclip live pentru timișorenii care alcatuiesc formația Dordeduh

09:36, 05.02.2024 - Membrii trupei timișorene Dordeduh au anunțat ca vor susține cateva concerte in Europa incluse in turneul numit Disharmony Tour 2024. Seria de concerte va debuta in 8 februarie in orașul Plzen din Cehia și va continua cu recitaluri in Germania, Cehia, Austria și Belgia. „Turneul european reprezinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?