Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mia Khalifa, sancționată în contextul războiului din Israel. Ce a făcut celebra actriță de filme pentru adulți

Publicat:

, celebra actrița de filme pentru adulți, a fost trolata pe rețelele de socializare pentru un tweet referitor la conflictul israeliano-palestinian. Acesta a lasat un mesaj prin care iși arata sprijinul pentru Palestina, justificand razboiul și pierderile de vieți omenești.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situatia de securitate din regiunea Marii Negre si Balcanii de Vest - discutata de Tilvar cu omologul austriac

22:25, 22.02.2024 - Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, s-a intalnit, joi, cu omologul austriac, Klaudia Tanner, context in care au discutat, printre altele, despre situatia de securitate din regiunea Marii Negre si Balcanii de Vest, in contextul razboiului din Ucraina. Potrivit unui comunicat al MApN transmis,…

Crucea Rosie ancheteaza 23.000 de persoane disparute in contextul razboiului declansat de Rusia

20:25, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa afle informatii despre 23.000 de cazuri de disparitie in timpul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, transmite AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 723. Reuniunea ministeriala a NATO: Discuții pentru descurajare și aparare in contextul razboiului

01:20, 16.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 723. In zilele de 14 și 15 februarie s-a desfașurat, la Bruxelles, Reuniunea miniștrilor aliați ai apararii din statele membre ale NATO și Reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina (Ukraine Defense Contact Group).


Ce parere ai despre aceasta stire?